Ez tényleg te vagy, Lady Gaga?

Forrás: AFP/Behrouz Mehri -
fashion week Lady Gaga sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a nyers, marhabőr ruha...Lady Gaga jó ideje bizonygatja már, hogy tud ő stílusos is lenni, ha akar, ezt pedig meg is mutatta legutóbbi nyilvános szereplése alkalmával. 

Egy feltűnő, combvillantós ezüst ruha, szexi tűsarkú, kalap és egy hosszított, pasztellrózsaszín blézer: tőle kissé szokatlan szettben mutatta be legújabb, Joanne című albumát Lady Gaga Tokióban. Persze a ruhaválasztás nem véletlen: az album borítján is egy ilyen rózsaszín kalapot visel a világsztár.

Forrás: AFP/Behrouz Mehri

A 30 éves énekesnőt többnyire feketében, de legalábbis vadabb színekben látni, a rózsaszín tőle merőben szokatlan választás, de meg kell hagyni, jól áll neki ez a stílus! Ráadásul Gaga azt is megmutathatta, hogy a combjai bizony irtó dögösek!

A világsztár szíve jelenleg szabad: idén nyáron, 5 év után szakított kedvesével, Taylor Kinney színésszel, nemrég pedig az is kiderült, mi volt a különválás oka.

Kerekded, izmos modellért rajong az internet népe: ő Iskra Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20161026-iskra-lawrence-kerekded-modell-nagyon-nepszeru-a-neten.htmlA csontsovány modellek kora nagyon is leáldozóban van, míg a plus size csajok hihetetlenül népszerűek. Iskra Lawrence-ért többmillióan rajonganak a neten, ami nem is csoda: a lány hihetetlenül formás és nőies! TrendOrigoEgy skót nagymama sminkvideója robbantotta fel az internetethttp://www.life.hu/trend/20161025-egy-skot-nagymama-sminkvideoja-robbantotta-fel-az-internetet-o-sandra-boylan.htmlAz internet telis tele van sminkvideókkal, amikben többnyire fiatal nők mutatják meg, hogyan lesznek még szebbek és szexisebbek. A skóciai Sandra Boylan azonban egészen másra vállalkozott. Trend--Rémületesen fest Elvis Presley felesége, Priscillahttp://www.life.hu/trend/20161014-remuletesen-fest-elvis-presley-felesege-priscilla-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlElvis Presley felesége, Priscilla évek óta a plasztika rabja, legutóbbi tévés megjelenése pedig már mindenkinél kiverte a biztosítékot. Ez nem is csoda, rémületesen fest a sztár! Trend--Neki hihetünk: szépségtitkairól mesélt Robyn Lawley plus size modellhttp://www.life.hu/trend/20161014-szepsegtitkairol-meselt-robyn-lawley-plus-size-modell.htmlRobyn Lawley az egyik legnépszerűbb és persze legszebb plus size modell, aki önsanyargatás helyett egészen másra esküszik. Nemrég azt is elárulta, mik az ő szépségtippjei! Trend--Vajon miért kívánt anyaszült meztelenül boldog szülinapot Chrissy Teigen?http://www.life.hu/trend/20161017-chrissy-teigen-meztelenul-kivant-boldog-szulinapot-ismerosenek.htmlMíg mások cuki állatos képekkel vagy tortákról készült fotókkal kívánnak ismerőseiknek boldog szülinapot, addig Chrissy egy meztelen képpel teszi ugyanezt. Vajon miért? TrendOrigoWow! Michelle Obama szuperjól beletanult az öltözködésbe!http://www.life.hu/trend/20161019-michelle-obama-first-lady-ruhaja-meses-volt.htmlMichelle Obama már nem sokáig lehet az Egyesült Államok First Lady-je, de az biztos, hogy remekül megtanulta az utóbbi években, milyen ruhákkal kápráztathatja el az embereket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.