Michael Phelps titokban kétszer is megházasodott

Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/William Volcov -
házasság ceremónia Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A klasszis sok sztárral ellentétben sikeresen titkolta, hogy szerelmével kimondták egymásnak a boldogító igent. Michael Phelps és felesége júniusban tartották az első ceremóniát, azóta pedig már a második esküvőjükön is túl vannak.

Az olimpikon és párja, Nicole régóta élnek kapcsolatban, már a közös gyermekük is megszületett, így mondhatjuk, hogy nem kapkodták el az esküvőt. Az úszóklasszis februárban jegyezte el barátnőjét, de azt végig titokban tartotta, hogy mikor kerül sor a nagy eseményre. Michael Phelps és Nicole júniusban ejtette meg az első szertartást, amiről teljesen sikerült kizárniuk a nem kívánatos fotósokat és érdeklődőket. Annyira belejöttek a titkolózásba, hogy azóta már a második ceremónián is túl vannak, amiről csodával határos módon szintén csak utólag szivárgott ki információ.

A hétvégén tartották meg az újabb esküvőt, ezúttal Mexikóban, amit Nicole ruhatervezője meg is erősített. Azóta már fotók is kerültek fel az immár másodszor megházasodott szerelmesek Instagram-oldalára. A képek tanulsága szerint a menyasszony gyönyörű volt, a vőlegény boldog és minden a terv szerint ment, bár azt nem tudni, miért volt szükség két esküvőre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.