A szülinapos Kendall Jenner partiruhája elég ütősre sikeredett

fashion week Kendall Jenner szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendall Jenner 21 éves lett, ez alkalomból pedig természetesen bulizott a szupermodell. Tette ezt nem is akármiben: egy feltűnő, brutálszexi és méregdrága ruhában ünnepelte magát Kim Kardashian húga. 

Kendall a képmegosztó oldalán is megmutatta a partiruhát, a képhez ennyit írt: "Vintage Paris Hilton". Ezzel nem tudunk vitatkozni, igaza van a modellnek: a Hilton-lány bulizott mindig hasonló holmikban. Ám meg kell hagyni, Kendallon tényleg istenien áll a Swarovski kristályoktól csillogó, ezüst, szupermini és deloltázsvillantós ruci.

vintage Paris Hilton vibes. 21 21.

Kendall (@kendalljenner) által közzétett fénykép,

A kreáció egyébként elég drága volt: az ára két és félmillió forint, ám ebben a göncben egyértelműen Kendall volt az este sztárja.

A szülinapi bulit a trendi Hollywoodi étteremben, a Delilah's-ban tartották, és a Kardashian, illetve Jenner famílián kívül ott volt még a modell kebelbarátnője, Hailey Baldwin, Kate Mara színésznő, illetve Cindy Crawford a fiával és szintén modell lányával, Kaia Gerberrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.