Ezt is megértük: szexi, combvillantós ruhában mutatkozott Katalin hercegné

Forrás: AFP/Richard Pohle -
fashion week Katalin hercegné villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta kétszeres édesanya lett, azt kell mondjuk, Katalin hercegnő sokkal, de sokkal merészebben választ ruhát, mint korábban. Legutóbb azt is megmutatta, hogy bizony neki is vannak combjai, nem is akármilyenek!

Vilmos herceg felesége a minap egy jótékonysági eseményre, majd egy premierre volt hivatalos: a Curzon moziban tartották az „A Street Cat Called Bob” című film bemutatóját. Itt viselte Katalin az oldalt felsliccelt, Self Portrait márkájú, körülbelül 100 000 forintos maxiruhát. A krémszínű kreációt bordó kiegészítőkkel és cipővel dobta fel a hercegnő, ami remekül állt neki.

Forrás: AFP/Richard Pohle

Katalin a moziba érkezésekor azonnal villantott is egyet:

a szél ugyanis belekapott a ruhájába, így a felsliccelés miatt mindenki szemügyre vehette a hercegnő csodásra edzett combjait.

Ez a kis aprócska villantás azért nem volt olyan vészes, mint a pár évvel ezelőtti: akkor is a szél volt a hibás, ám akkor a hercegnő popsija kapott elég nagy nyilvánosságot...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.