Gyönyörű modell lett Rába Timi lánya - Neki is ötöse van a génlottón

modell Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszta anyukája a fiatal modell, Nina, aki szerencséjére a legszuperebb géneket örökölte. 

Timi ritkán tesz fel képet lányáról, de a legutóbbin együtt pózolnak. Anyáról és lányáról meg nem mondanánk, hogy mennyi korkülönbség van köztük, ugyanis nem csak Nina gyönyörű, hanem Timi is éppolyan sugárzó nő, mint 20 évvel ezelőtt. Már kislánya is kacérkodik a modell szakmával, hiszen a 12 éves Nina már több fotózáson is részt vett, sőt, már felkérték néhány modellmunkákra is.

Egy kihívás alkalmával az egykori Miss Hungary szépségkirálynő-választás második helyezettje öt napon keresztül tölt fel magáról régebbi képeket a Facebookra: az egyiken pedig melltartó nélkül pózol.

Még mindig bombázó Liz Hurley - Bikiniben pózol az 51 éves színésznőhttp://www.life.hu/trend/20161101-liz-hurley-szineszno-bikiniben-pozol.htmlUgye te sem gondolnád, hogy Liz Hurley már 50 éves is elmúlt. Pedig, az idő rohan, ám mintha a színésznőn nem fogna. TrendOrigoElképesztően szexi Kiss Ramóna – Igazi dívahttp://www.life.hu/trend/20161031-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-nagyon-szexi.htmlA Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon díjátadóján vett részt Kiss Ramóna. A fotóját elnézve nagyon kitett magáért. Trend--Fehér fűzőben pózolgatott Kylie Jenner – Szerintetek van rajta bugyi?http://www.life.hu/trend/20161022-kylie-jenner-feher-fuzoben-pozolt-bugyi-nelkul.htmlKylie Jenner valóban nem szégyenlősségéről híres, de azért nem biztos, hogy most a bugyiját is levette. TrendOrigoBíró Ica bikiniteste még most is tökéleteshttp://www.life.hu/trend/20160807-biro-ica-bikiniteste-meg-most-is-tokeletes-regen-pedig-igy-nezett-ki.htmlNem először népszerűsít egy üdítőmárkát Bíró Ica. Évtizedek elteltével, 59 évesen ismét bikinire vetkőzött, és ugyanazt az italt reklámozza. Trend--Vajna Timi álomszép ruhába bújthttp://www.life.hu/trend/20160807-vajna-timit-starlite-gala-jotekonysagi-rendezvenyre-is-meghivtak.htmlAndy Vajna kormánybiztos neje Marbellán múlatja az időt. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Hernádi Judit lányárahttp://www.life.hu/trend/20160630-tarjan-zsofia-hernadi-judit-lanya-a-honeybeast-enekesnoje-uj-frizuraja.htmlHernádi Judit lányát mindenki a Honeybeastből ismeri. Tarján Zsófi anno rövid barna frizurát viselt, ma már rá sem ismerni az énekesnőre, hosszú szőke fürtjeivel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.