Kim Kardashian fotó műtét celeb Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Claire Leeson 18 ezer fontot, nagyjából 6 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian. Azóta megbánta a dolgot. 

A brit nő úgy érzi, hogy ezzel a lépéssel élete legnagyobb hibáját követte el. "Nem tartottam magam valami nagy számnak, azt gondoltam, ha úgy fogok kinézni, mint ő, csinos leszek...Most már utálom ezt az egészet.Tönkretette az életemet, nevetségessé váltam. Az emberek nem értik, hogy az nem bók, ha Kimhez hasonlítanak, engem inkább felbosszant" - nyilatkozta a Daily Mailnek Claire, aki most azon gondolkodik, hogyan is változtathatná meg a külsejét.

Forrás: Instagram/Claire Leeson

A brit nő arról panaszkodott, hogy elege van abból, hogy folyton Kardashianhez hasonlítgatják, hiszen neki megvan a saját személyisége.

Ismét pucérkodós képpel borzolja a kedélyeket Kim Kardashian

Fedetlen keblek, neccharisnya és farmer - Kim a képének a "Parisian Vibes" címet adta, ami nagyjából azt jelenti, hogy párizsi hangulat. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.