fashion week modell Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi egyszerre szexi és cuki, a legutóbbi fotózáson azonban a nőies oldalát mutatta meg az egyik legsikeresebb magyar szupermodell.

Álomszép tűsarkú szandálban és egy hasig dekoltált szuperszűk ruciban vonaglik Palvin Barbi a róla készült legfrissebb képen. Meg kell hagyni, jól áll Barbinak ez a szupernőies stílus, ahhoz pedig kétség sem férhet, hogy a fiatal lány alakja őrülten szexi –

mi nem látunk rajta egy gramm felesleget sem!

Palvin Barbi Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Barbi egyébként mostanában kétségkívül nőiesebb, mint pár éve: nemrég egy dögös bőrszerkóbanjelent meg a vörös szőnyegen, halloweenkor pedig övé volt az egyik legszexibb jelmez, melyet itt meg is mutattunk.

Hiába őrülten jó nő Palvin Barbi, a párkeresés neki sem lehet könnyű, hiszen egy híres és csodaszép nő sokszor elrettenti a férfiakat. Hogy milyen párra, és milyen esküvőre vágyik Barbi? Erről korábban itt mesélt nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.