Barbie baba lett a legszexibb plus size modellből

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
fashion week Barbie baba Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! 

Ashley Graham idomai megihlették a Mattelt, akik babát mintáztak a híres modellről. Ashley belement a dologba, és csak annyit kért, hogy a baba combjai érjenek össze.

Come on @Barbie, let's go party!!! Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett videó,

A 28 éves szépségnek a végeredmény is nagyon tetszett: szerinte a babának kerek a hasa, a csípője, mindene - imádta a babát és az üzenetét is.

Ashley Graham Forrás: Instagram/Ashley Graham

A modell egyébként cseppet sem szégyenlős, és büszkén vállalja mindig, minden helyzetben nőies idomait: láttuk már nem éppen vékony combjait cuppanós bőrnaciban, egy hónapja pedig a tökpucér testétis közszemlére tette az imádott husi modell.

Tűsarkú szandálban vonaglik Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20161115-tusarku-szandalban-fotoztak-palvin-barbi-modellt.htmlPalvin Barbi egyszerre szexi és cuki, a legutóbbi fotózáson azonban a nőies oldalát mutatta meg az egyik legsikeresebb magyar szupermodell. TrendOrigoRémisztően fest a mindig gyönyörű Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/trend/20161114-remisztoen-fest-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-arcmaszkban.htmlA mindig gyönyönyű magyar szépségkirálynő, Kulcsár Edina nemrég egy sokkoló fotón mutatta meg egy másik arcát. TrendOrigoCsillogó smink szalagavatóra – Videó!http://www.life.hu/trend/20161114-csillogo-smink-szalagavatora.htmlVárady Polett ezúttal egy szalagavatós sminket mutat meg nektek. Természetesen csillogásból sem lesz hiány! Trend--Vetkőzni kezdett Alessandra Ambrosio - íme ő!http://www.life.hu/trend/20161114-vetkozni-kezdett-alessandra-ambrosio-fehernemumodell.htmlAlessandra Ambrosión valahogy sosem látszik az idő múlása: a modell nemrég kócosan, vetkőzés közben mutatta meg magát, és meg kell hagyni, így is őrülten szexi a kétgyermekes anyuka! TrendOrigoFérfi mellplasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menőhttp://www.life.hu/trend/20161111-ferfi-mellplasztika-noi-fenek-nagyobbitas-es-a-sajat-zsirral-toltes-a-meno-most-a-plasztikaban.htmlA divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt kinézet egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Trend--Fürdőkádban szexiskedik a fiatal énekesnő, Tóth Andihttp://www.life.hu/trend/20161114-toth-andi-egy-kadban-mutatta-meg-szexi-kulsejet-az-enekesno-fekete-demon.htmlAz X-Faktor legfiatalabb győztese legújabb fotójával megmutatta, miért is imádják őt annyira a rajongói. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.