Szuper manikűr, amit kezdőként is meg tudsz csinálni

Forrás: Esztergályos Viktória -
manikűr szépségápolás lakk köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal egy kezdők által is könnyedén kivitelezhető, levélkés manikűr elkészítését mutatom meg nektek! Vágj bele bátran!

Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér és szürke körömlakkok, fekete körömre való akrilfesték (fekete körömlakkal helyettesíthető), matt fedőlakk, vékony díszítőecset.

  • Az alaplakk száradása után fesd ki a körmöd szürke körömlakkal, kivéve a középsőt, azt fehérre lakkozd.
Az alaplakk száradása után fesd ki a körmöd szürke körömlakkal, kivéve a középsőt, azt fehérre lakkozd Forrás: Esztergályos Viktória
  • Jöhet a minta elkészítése! A díszítőecset segítségével, gyors mozdulatokkal fess fel pár vonalkát a képen látható módon, ezek lesznek az ágak.
  • Ezután apró levélkéket készíts szintén az ecsettel, véletlenszerűen elhelyezve őket.
  • Ha ezzel megvagy, a gyűrűsujj és a mutatóujj körmén is ismételd meg a lépéseket: először a vonalkák, amik az ágak lesznek, majd apró levelek. Ezzel a minta el is készült.
A díszítőecset segítségével, gyors mozdulatokkal fess fel pár vonalkát a képen látható módon, ezek lesznek az ágak Forrás: Esztergályos Viktória
  • Utolsó lépésként, miután a minta teljesen megszáradt, használj fedőlakkot. Ez lehet fényes vagy matt hatású is, véleményem szerint ez a manikűr matt finishsel mutat a legszebben.
Ha kész a minta, használj fedőlakkot Forrás: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.