Wow! Mihalik Enikő a nyuszis magazinban meztelenkedik

"Forrás: Instagram/davidbellemere " -
Playboy Mihalik Enikő sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas megtiszteltetés érte a békéscsabai szupermodellt: Mihalik Enikő lesz Miss December a nyuszis magazinban. 

Enikőt hatalmas megtiszteltetés érte:

ő lesz az amerikai Playboy decemberi címlapján.

Ez óriási elismerés, hiszen a nyuszis magazin csakis a világ leggyönyörűbb nőit vetkőzteti le időről időre. A modell a playmates.com oldalnak nyilatkozta a történtekkel kapcsolatban, hogy bizony több olyan pillanat van az életében, amikor meg kell csípnie magát, hogy ellenőrizze, ez a valóság-e. És ez is azok közé a pillanatok közé tartozik.

Enikő egy videót is megosztott a fotózásról:

@playboy

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett videó,

A képeket a nagyon tehetséges fotós, David Bellemere készítette, ő egy pucér képpel gratulált Enikőnek az Instagram oldalán.

Mihalik Enikő Forrás: Instagram/davidbellemere
Ariel Winter popsirázása mellett minden Kardashian-lány elbújhathttp://www.life.hu/sztarok/20161115-ariel-winter-popsirazasa-mellett-minden-kardashian-lany-elbujhat-nagyon-szexi-videon-a-lany.htmlÉrdemes megjegyezni Ariel Winter nevét, akire már most egészen biztosan féltékeny a fél Kardashian-Jenner família. Mutatjuk is, hogy miért! TV + Sztárok--Phil Collins: "Egy szemétláda voltam"http://www.life.hu/sztarok/20161113-phil-collins-zenesz-exneje-megcsalasarol-meselt.htmlA Rock and Roll legenda, Phil Collins nemrég szemétládának titulálta magát, mert annak idején megcsalta feleségét, Jill Tavelmant. TV + Sztárok--Plasztikai műtétjeiről mesélt Kelemen Annahttp://www.life.hu/sztarok/20161115-plasztikai-mutetjeirol-meselt-kelemen-anna-modell.htmlKelemen Anna elég korán kezdte a plasztikai sebészek látogatását, ám azóta eltelt jó pár év, ő pedig már nem biztos abban, hogy mindig a legjobb döntést hozta meg. TV + SztárokOrigoŐk Hollywood leghíresebb biszexuális sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20161114-leghiresebb-biszexualis-sztarok-felvallaljak-a-massagukat-angelina-jolie.htmlA 21. században nem igazán kell titkolni, ha az ember az átlaghoz képest teljesen más életet él. Hatalmas erővel bír, ha például egy-egy fontosabb ember, közszereplő vagy híresség fel meri vállalni vonzalmát egy azonos nemű ember iránt. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak, főleg szexuális téren. TV + Sztárok--Weisz Fannit elzárja a párja a családjától? – Megszólalt a nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-weisz-fanni-parja-peter-nem-kivanatos-szemely-a-csaladban-mondta-a-nagymama.htmlAhogy írtunk is róla, aggódik a családja Weisz Fanniért, mert egy jó ideje szinte semmit nem hallottak a lányról. Amióta együtt jár Péterrel, sem a családtagjaival, sem a barátaival nem tartja a kapcsolatot, ráadásul iskolába sem jár. Édesanyja Facebook-posztja után most megszólalt a lány nagymamája is. TV + Sztárok--Istenes Bence csúnyán elbukta a fogadásthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-istenes-bence-belement-a-fogadasba-de-elbukta.htmlIstenes Bence megmérettetett, és el is bukott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.