Rémes megoldások a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

stílusmustra Natalie Portman Emma Watson stílus vörös szőnyeg Emma Stone Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz megoldások, laza outfitek és egy új kedvenc – mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait a vörös szőnyegről!

Bő szabású nadrágok

Nem is értjük pontosan, hogyan tudott mozogni ebben az elképesztően bő szabású nadrágban a színésznő, Karrueche Tran. De Ariana Grande bő kertésznadrágja sem volt igazán jó választás. Egy kis 90-es évek életérzés és egy kis Mikulás-hatás keveredik benne.

Karrueche Tran és Ariana Grande Forrás: Northfoto, AFP

Ki tévedett nagyobbat?

Vállvillantások

A nyár egyik legnagyobb trendje még mindig erősen tartja magát. Jennifer Hudson feketében, Nicole Scherzinger fehérben mutatta meg, hogyan kell hordani ezt a stílust.

Jennifer Hudson és Nicole Scherzinger Forrás: AFP

Kinek a választása jön be jobban?

A leglazábbak

Kissé szokatlan stílust választott Amanda Peet és Cara Delevingne. De nekünk bejön a lazaság még a vörös szőnyegen is, ráadásul mindkettőjük kabátja elképesztően dögös volt.

Amanda Peet és Cara Delevigne Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a stílusa tetszik jobban?

Kismamadivat

A 43 éves Tori Spelling ötödik gyermekét várja. A 90-es évek sztárja nem festett éppen csodás kismamaként. A színésznő, aki legutóbb fordítva vette fel a ruháját, ezúttal sem tündökölt. Sem a hajszíne, sem a ruhái nem voltak összhangban, ellentétben Natalie Portmannel, aki gyönyörűen festett.

Tori Spelling és Natalie Portman Forrás: AFP

Ki tündököl jobban?

A hét legjobbja

Lily Collins A Stylemakers Award díjátadó gálán jelent meg ebben a nőies, elegáns, könnyű és csodálatos színű ruhában. Íme:

Lilly Collins Forrás: Northfoto, AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.