plasztikai beavatkozás elégedettség Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna egy igen merész ruhát választott a Gyertek át! második évadának első adására. A színésznő mély dekoltázsa természetesen nem kerülte el a férfiak figyelmét. Végül Balázs tette fel Raminak a többeket érdeklő kérdést: vajon azért járt a színésznő Amerikában, mert plasztikáztatott?

Kiss Ramóna nem tartozik a sértődékeny sztárok közé, és ezt újra be is bizonyítja a Gyertek át! második évadának debütáló adásában. A színésznő hatalmas dekoltázzsal örvendeztette meg versenytársait, ami természetesen céltáblává is tette a színésznőt.

Kiss Ramóna „Szerintem egy nő sosem tud megelégedni magával" Fotó: Polyák Attila - Origo

„Balázsék állandóan viccelődnek. Azt gondolom, azért lehettem ilyen látványos, mert nagyon ritkán hordok mélyen dekoltált ruhát, így nem nagyon láthatnak az emberek ilyenben" – mondta Ramóna, aki azt is elárulta, hogy nem prűdség miatt fogja vissza az öltözködést, pusztán csak jobban szereti a boyfriend ruhákat.

Kiss Ramóna merész ruhája Forrás: Kiss Ramóna

Általában inkább a hátamat és a lábamat szoktam kiemelni, de a plasztikára utaló mondat már a műsor első szériájában is elhangzott, mert akkor is pont hasonló ruha volt rajtam.

Még nem jött el ennek az ideje, hogy bármilyen beavatkozáson átessek,

de hogy mi történik velem 10, 20, 30, 40 év múlva, az majd kiderül. Azt gondolom, ha egy nő nem érzi magát komfortosan valami miatt, és úgy érzi, hogy attól boldogabb lehet, miért ne?! Pszichológusok bizonyították azt a tényt, hogy természetesen a belső egyensúly az első, aminek meg kell lennie, de lehet azt fizikailag is módosítani. Ha attól egy nő, vagy egy férfi jobban érzi magát és hosszútávon boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet tud élni, akkor hajrá" – mondta el őszintén a színésznő a véleményét a plasztikai beavatkozásról.

Kiss Ramóna sokat sportol Fotó: Polyák Attila - Origo

Kiss Ramóna azt is elárulta, ő mennyire elégedett önmagával: „Szerintem egy nő sosem tud megelégedni magával.

Azt gondolom, úgy jó élni, hogy mindig vannak bennünk kérdőjelek a belsőnkkel és a külsőnkkel kapcsolatban,

mert akkor mindig megyünk előre, sportolunk, és próbálunk egészségesen élni, valamint fejlődni" - vallja a színésznő, aki rengeteget mozog, hogy karban tartsa magát.

„Világéletemben sportoltam, már gyermekkoromban is sporttagozatos iskolába jártam. Versenyszerűen röplabdáztam, nemcsak az egészséges életmódért, hanem mert jó a stressz levezetésére is. Mióta felnőttem, nehezebben kivitelezhető, hogy 12 embert összeszervezzek, úgyhogy próbálok törekedni a változatosságra. Amire nagyon rá vagyok kattanva, az a bringázás, az infratréner, illetve a speedfitnes. Ezek nem olyan időigényes, sportok, hogy 2-3 órát ott kelljen töltenem az edzőteremben, de igen látványos eredményt tudok vele elérni. Amikor pedig több szabadidőm van, akkor biztosan elmegyek futni a szabadba" - számolt be Kiss Ramóna arról, mit tesz azért, hogy mindig formában legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.