Kocsis Korinna bekerült a világ legszebb lányai közé

fotó dögös világverseny Kocsis Korinna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel. 

Kocsis Korinna a 2013-as szépségkirálynő-választáson a közönségdíj mellett elnyerte a Miss Intercontinental címet is, ám erről lemondott Tímár Brigitta javára. Azóta sok minden történt a fiatal lánnyal. A szépségversenyek résztvevői általában évekig készülnek a világversenyekre, és bizony az utolsó pillanatokban sincs idejük pihenni - ezt most Korinna is érzi, aki elárulta: csupán három órákat tud éjszaka aludni.

Kocsis Korinna bekerült a világ legszebb lányai közé Forrás: Kékszalag

egyik nap például Varsót jártuk be egy városnézés erejéig, este pedig Szlovákiába indultunk, ott folytatódott a felkészülés.

Múltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigoTöbb, mint 100 plasztikai beavatkozáson van túl Pixiee Foxhttp://www.life.hu/trend/20161124-tobb-mint-100-plasztikai-beavatkozasa-volt-mar-pixiee-fox-modellnek.htmlSokan annyira rettegnek a műtétekől, hogy alig mernek orvoshoz menni, Pixiee Fox azonban nem ilyen lány. A modell még csak 26 éves, de már több, mint 100 plasztikai beavatkozáson van túl.Trend--Smink őszi esküvőre - Videó!http://www.life.hu/trend/20161123-oszi-eskuvoi-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett ezúttal egy őszi esküvőre mutat nektek sminktippeket! Ha te is ebben a csodás évszakban mondod ki a boldogító igent, nézd meg a videót! TrendOrigoKylie Minogue kimerült és elgyötört: nagyon rossz passzban vanhttp://www.life.hu/trend/20161121-kylie-minogue-elgyotorten-nez-ki-20-evvel-fiatalabb-fiuja-melett.htmlA 48 éves énekesnő nem most először mutatkozik úgy a nyilvánosság előtt, hogy ijesztően néz ki. Sokan már attól félnek, hogy betegség áll az elgyötört külső mögött. Trend--Rémes megoldások a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161117-heti-stilusmustra-szerepel-benne-natalie-portman-tori-spelling-emma-stone-emma-watson.htmlRossz megoldások, laza outfitek és egy új kedvenc – mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait a vörös szőnyegről! Trend--Merész húzás! Ilyen erős sminkben még sosem láttuk Charlene hercegnőt!http://www.life.hu/trend/20161117-ilyen-eros-sminkben-meg-sosem-lattuk-charlene-monacoi-hercegnot.htmlCharlene monacói hercegnő nem épp a harsány sminkjeiről híres, most azonban egy tőle elég szokatlan stílusra voksolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.