Comet díjátadó Puskás Peti Freddie Fluor Oláh Gergő Comet Kőhalmi Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak stílusérzékére, néhol humorérzékére sem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen ők is nagyon kitettek magukért a 2016-os Comet gála vörös szőnyegén. Mutatjuk is az abszolút kedvenceinket!

A legjobb dal díját bezsebelő Freddie a laza eleganciára szavazott.

Freddie Fotó: Polyák Attila/Origo

Oláh Gergő kiválóan ötvözte az eleganciát a vagánysággal. Plusz pont a bársony zakóért!

Oláh Gergő Fotó: Polyák Attila/Origo

Gergőhöz hasonlóan Fluor Tomi is a szezon egyik trendszínét viselte.

Fluor Tomi és Diaz Fotó: Polyák Attila/Origo

Úgy látszik, manapság az eklektika jön be legjobban a stylistoknak: Istenes Bence is az eleganciával párosított lezserséget hozta.

Iszak Eszter és Istenes Bence Fotó: Polyák Attila/Origo

Ekkora pötyökkel tarkított inget nem is tudnák elképzelni máson, csak Kiss Ádámon, akin naná, hogy szuperül állt.

Kiss Ádám Fotó: Polyák Attila/Origo

Másik nagy kedvencünk, Kőhalmi Zoli abszolút poénra vette a vörös szőnyeget. Mi pedig pont ezért szeretjük. Az üzeneten mindenki gondolkodjon el maga.

Kőhalmi Zoltán és felesége Fotó: Polyák Attila/Origo

Puskás Petin a 90-es évek életérzést szeretik legjobban látni a stylistok, ami egyébként nagyon is illik hozzá, habár a lila sapkát talán mellőztük volna.

Puskás Peti Fotó: Polyák Attila/Origo

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Tündöklések és bukások a Comet vörös szőnyegén

Meglepő outfitekből nem volt hiány a péntek esti Comet díjátadón, de a csodás összeállításokban is gyönyörködhettünk. Íme, a legemlékezetesebb darabok a vörös szőnyegről!

Múltidézés: a legdurvább és legdögösebb szettek a Comet-díjátadókrólhttp://www.life.hu/trend/20161124-a-legdogosebb-es-a-legdurvabb-szettek-a-comet-dijatadokrol.htmlA tavalyi kimaradás után idén újra megtartják a Comet-díjátadót, ráadásul már nem csak a zenei élet legjobbjait díjazzák: humoristák, közösségimédia-sztárok és színészek is vannak a jelöltek között. Habár új irányt vett a díjátadó, azért érdemes felidézni az eddigi Cometek legmeghatározóbb ruháit. TrendOrigoItt a black friday! 10 akció divatrajongóknak, amit kár lenne kihagynihttp://www.life.hu/trend/20161124-black-friday-akciok-a-magyar-tervezoknel.htmlJó hírünk van! Divatrajongóként is lelkesen vetheted bele magad a black friday őrületbe, kedvenc magyar tervezőink ugyanis szuper akciókkal várnak benneteket ezen a napon. Íme 10 hely, amit semmiképpen ne hagyj ki! Trend--Harry Pottertől Sailer Moonig - A legvagányabb sminkcuccok meserajongóknakhttp://www.life.hu/trend/20161118-harry-pottertol-sailer-moonig-a-legvaganyabb-sminkcuccok-meserajongoknak.htmlPontosan tudjuk, hogy az igazi fanatikusok számára nincs határ. Egyszerűen mindent akarnak, amit kedvenc meseviláguk ihletett, és azt is, aminek a csomagolásán kedvenc sztárjuk szerepel. Ha magadra ismertél, akkor most újabb kihagyhatatlan termékeket mutatunk, amiknek biztosan nem fogsz tudni ellenállni, ha rajongó vagy. Trend--A Szépség és a Szörnyeteg – és az a bizonyos sárga estélyihttp://www.life.hu/trend/20161114-a-szepseg-es-a-szornyeteg-es-az-a-bizonyos-sarga-estelyi.htmlA napokban újabb képeket tettek közzé A Szépség és a Szörnyeteg film készítői, amin az ikonikus táncos jelenet szerepel. Ahogy az eredeti mesében, a filmben is egy káprázatos sárga estélyit visel Belle, azaz Emma Watson. De mitől ennyire lenyűgöző ez a sárga ruha, és milyen sztárok viseltek hasonló estélyit? Trend--A ronda karácsonyi pulcsik ideje lejárt! Helyette itt vannak az öltönyökhttp://www.life.hu/trend/20161116-a-ronda-karacsonyi-oltonyok.htmlÉvek óta tartó trend a ronda karácsonyi pulcsik feltűnése az ünnep közeledtével. Most azonban úgy tűnik, hogy újabb divat van a láthatáron, ami ráadásul a férfiaknak kedvez: íme, a legcsúnyább karácsonyi öltönyök! Trend--Újabb villantáskirálynőt avathatunk - Ruhamustra az American Music Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20161121-stilusmustra-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlAz unalmastól a sikkesen át a brutális villantásig mindenféle stílus jelent volt a vasárnap esti American Music Awards vörös szőnyegén. Nézzük is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.