karácsony ajándék szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig unalmas ajándéknak gondoltad a szépségápolási termékeket, akkor most biztosan meg fog változni a véleményed! A nők számára egy kis kényeztetéssel megfűszerezett énidő mindig nagy ajándék. Mindehhez már csak jó minőségű termékekre van szükség, amivel igazán jó élmény lesz a szépségápolási rituálé. 

1. Ilcsi

Sütőtök-narancs krémzselé

A sütőtököt, narancsot és mézet tartalmazó krémzselé vitaminokkal táplálja, regenerálja a sápadt, zsír- és vízhiányos bőrt. Bőrfeltöltő, összehúzó és hidratáló hatása kiválóan érvényesül. Hetente egyszer, pakolásként alkalmazandó otthon az igazi karácsonyi illatvilággal ellátott krém.

Csókbalzsam

Az Ilcsi Csókbalzsam regeneráló, tápláló, hidratáló és bőrpuhító hatású. Hatóanyaga a körömvirág, a szőlő, a karitévaj, a fahéj és a ricinusolaj. A fahéj kissé bizsergető érzést ad, és mivel vérbőséget is okoz, ezáltal amellett, hogy a balzsam megelőzi a kiszáradást, teltebb ajkakat is biztosít.

Anti-ageing & Hyaluron termékcsalád

Egyedülálló bio növényi összetevőinek köszönhetően egy lépésben regenerálja, feltölti, feszesíti és rugalmassá varázsolja a bőrt. A termékcsalád nagy koncentrációban tartalmaz magas és alacsony molekulaméretű természetes hialuronsavat, amely hozzájárul a bőr teljes megújulásához, és bársonyos bőrt eredményez. Az ajándékcsomag tartalma: egy szérum (35 ml) és egy szemránckrém (30 ml).

Rózsaszirom termékcsalád

A termékcsalád alapanyagát a rendkívül jó minőségű, eredetmegjelölési oltalommal rendelkező szőregi rózsaszirmok adják. A belőle készült pakolások és egyéb kozmetikai készítmények tonizálják, regenerálják a vízhiányos, laza bőrt, erősítik a sejtfalat, csökkentik a stressz és az irritáció hatását.
Az ajándékcsomag tartalma: Rózsaszirom arctej (35ml), tonik (35ml) és egy Rózsa habkrém (30ml).

Esemény előtti pakolás

Keringésfokozó, bőrmegújító, bőrfeszesítő, gyulladáscsökkentő hatású. Hatóanyaga az erős paprika, a csengőlinka, a zsálya, a diólevél, a zsurló, a mályva és a levendulaolaj. Használata után feszesebb és élettel teli lesz az arcbőr.

1. Csókbalzsam 1490 forint 2. Esemény előtti pakolás 4290 forint 3. Rózsaszirom-termékcsalád ajándékcsmag 4800 forint 4. Anti-ageing & Hyaluron termékcsalád ajándékcsomag 8800 forint 5. Sütőtök-narancs krémzselé 4290 forint

Filozófia

Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek. Ezáltal nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Az Ilcsi filozófiája az, hogy az élet minden formáját tisztelet illeti, ezért a termékeik kifejlesztése során nem végeznek állatkísérleteket, és nem használnak állati eredetű anyagot.

2. Lush

The Christmas Penguin

Amikor tényleg nagyon nagy a hideg az Antarktiszon, a pingvinek összegyűlnek egy nagy csoportba, és szorosan összebújva melegítik egymást. Az ember nem mindig tud szorosan összebújni valakivel, de ilyenkor sincs baj, mert egy jó meleg fürdő bármikor vigasztalóan megmelengeti tested-lelked. Így akár a tél közepén is élvezheted az otthonos melegséget, mert ez a kispingvin – ha elmorzsolod a megeresztett csap alatt – percek alatt antarktiszi tájat varázsol a kádadba, kék és fehér hab hegycsúcsokkal.

Helping Hands

Eredetileg ápolóknak és repedezett, fájó bőrű szorgos kezek számára fejlesztették ki ezt a csodás terméket. A méz természetesen fertőtlenítő hatású, és a levendula, valamint a nagy büdöske illóolajaival együtt enyhíti a panaszokat. A gyengéd kamillafőzet megnyugtatja a kipirosodott bőrt, míg a lenmagzselé felpuhítja a kérges kezeket, hogy minimálisra csökkentse a bőrrepedéseket. A könnyen felszívódó emulzióban elkevert krémet a mandulaolaj, a sheavaj és a kakaóvaj teszi igazán hidratáló hatásúvá.

Butterbear

Az ünnep legjobb termékei egy dülöngélő maciba rejtve: egy jókora szelet a Honey I Washed The Kids szappanból, az édes cukorkaillatot árasztó Father Christmas fürdőbombából, a Reindeer And Robin Fun gyurmaszappanból és természetesen Butterbear kicsinyített mását is rejti a mackó egy fürdőgolyó formájában, amely tele van pompás kolumbiai kakaóvajjal.

Shoot for the Stars

A brazil narancs és a bergamott mézillatú áramlatai táncot járnak az örvénylő, színes csillagokkal a kobaltkék univerzumban. Ahogy a csillámló, éjfélkék takaró megnyugtatóan szétterül, a brazil narancs és a bergamott olajai összefognak, hogy az égig emeljék a hangulatod.

Mask of Magnaminty

Sokoldalú, mentolos pakolás az üde bőrért. Gyengéd, mégis hatásos összevetői között megtalálod a mézet és a kaolint is. A könnyedén felvihető pakolás ezenfelül tartalmaz még serkentő borsmentaolajat, gondoskodó bársonyvirágolajat és klorofillt, valamint aduki- és ligetszépemagot, hogy a leöblítés után is tartós maradjon a hatás. Az ásványi anyagokban gazdag kaolin ápolja, a méz fertőtleníti a bőrt; a gondosan adagolt borsmentaolaj serkenti a vér áramlását, amitől bőröd ragyogóan friss lesz.

1. Mask of Magnaminty 2.090 forint 2. Shoot for the Stars 1.590 forint 3. Butterbear 6.490 forint 4. The Christmas Penguin 1.490 forint 5. Helping Hands 3.190 forint

Küldetés

Az Ilcsi kozmetikumokhoz hasonlóan a Lush sem végez állatkísérleteket. Ráadásul a termékeik legnagyobb részét vegán elköteleződésűek is használhatják. Az ökológiai lábnyom csökkentésére a csomagolások minimalizálásával is hozzájárulnak.

3. Yamuna

Téli álom masszázstömb

Kényeztető, fűszeres simogatás a bőrödnek! A krémesen lágy sheavaj, tápláló szójaolaj és regeneráló méhviasz felel bőröd hidratálásáért, míg érzékeidre a melengető szegfűszeg és élénkítő fahéj kombinációja hat jótékonyan.

Mézes ajakbalzsam

Intenzíven hidratáló, natúr ajakbalzsam az egészséges, puha ajkakért! A sheavaj hidratál és nyugtat, a szójaolaj a benne található telítetlen zsírsavaknak köszönhetően regenerál, a tápláló méhviasz pedig láthatatlan védőréteget képez, így a bőr hosszan tartóan sima és feszes marad.

Ünnepi hangulat ajándékcsomag

Csempészd be az ünnepek hangulatát a mindennapjaidba a Yamuna Narancs-fahéjas kozmetikumaival! A narancs citrusos és a fahéj fűszeres illata testi-lelki felfrissülést ad, felpezsdíti a napjaidat. A csomag tartalma: 1-1 narancs-fahéjas fürdősó, bomba, szappan, masszázsolaj, kézkrém, testápoló.

Édes kényeztetés ajándékcsomag

A szőlőmagolajos kozmetikumok gondoskodnak a száraz bőr védelméről, segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát. Illatában is visszaköszön a szőlő, aminek gyümölcsös aromáját a diós-mazsolás akkord teszi különösen izgalmassá. A karácsonyi csomag tartalma: 1-1 szőlőmagolajos fürdősó, bomba, szappan, masszázsolaj, kézkrém, testápoló.

Kókuszos fürdőbomba

A tömény kókusz szuper karácsonyi hangulatot varázsol a fürdéshez. Kényeztesd magad a finom illattal, miközben puhává, hidratálttá varázsolja a bőrödet.

1. Téli álom masszázstömb 1890 forint 2. Édes kényeztetés 5900 forint 3. Kókuszos fürdőbomba 500 forint 4. Ünnepi hangulat 5900 forint 5. Mézes ajakbalzsam 1290 forint

4. AVON

Nutra Effects Mélytápláló ajándékszett

A Nutra Effects testápolók különlegessége az olyan természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chiamag vagy a mandulaolaj. Emellett értékes ómega-3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, így megadják a bőrnek mindazt a gondoskodást, amire annak a mindennapok során szüksége lehet. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott. Igazi kényeztetetést jelent a téli napokban.

Birthstones Pro+ hosszan tartó körömlakkok

Az AVON Nailwear Pro+ körömlakkok legújabb kollekcióját a drágakövek inspirálták. Nem is akármilyenek: a 12 születéskő ihlette a színeket, illetve adták azoknak a nevüket. Így akár tökéletes ajándék lehet egyik szerettünk számára, ha a születésnapjának megfelelő színnel lepjük meg karácsonyra. A Birthstone Pro+ körömlakkok már első ránézésre is felhívják magukra a figyelmet, hiszen az enyhén csillámló lakkokat elegáns üvegcse rejti magában.

Luxe különleges kiadású szemfestékpaletta

Az AVON rajongók már megszokhatták, hogy karácsonykor mindig rejt valami kis ünnepi csemegét a katalógus. Most sincs ez másképp. Ezúttal a Luxe dúsító szempillaspirál és a Luxe szemfestékpaletta Golden Smokes árnyalata, illetve a SuperShock szempillaspirál és az Ideal Flawless kőpúder öltözött egymással harmonizáló ünnepi köntösbe. Mi most elsősorban a szemfestékpalettát ajánljuk, ami most egzotikus orchideakivonattal rendelhető meg.

Ultra Colour ajakrúzs gyémántdíszítéssel

Az új AVON Ultra Colour ajakrúzsok már első pillantásra felhívják magukra a figyelmet gyémántszerű dísszel ellátott kupakjukkal. A tartalmuk pedig legalább ennyire megnyerő, hiszen a krémes állagú rúzsok a bennük található önmegújító pigmenteknek köszönhetően intenzív színt kölcsönöznek ajkainknak, miközben kondicionáló olajokkal gondoskodnak a puha érzésről. Ha ez még nem lenne elég, a rúzsok 15-ös fényvédő faktort is tartalmaznak.

Rénszarvasos és télapós habfürdő

A szilva és a vanília vagy az alma és fahéj illata ünnepi hangulatba öltözteti a fürdőszobádat. Relaxálj a kádban az egész napos sütés-főzés után.

1. Ultra Colour ajakrúzs 1.699 forint 2. Nutra Effects Mélytápláló ajándékszett 5.297 forint 3. Luxe szemfestékpaletta 2.999 forint 4. Rénszarvasos és télapós habfürdő 949 forint 5. Birthstones Pro+ körömlakk 1.398 forint

5. NIVEA

NIVEA Kényeztető ajándékcsomag

A NIVEA kényeztető csomaggal a valódi gondoskodás pillanatait ajándékozhatod szeretteidnek. A hidratáló Creme Smooth tusfürdő és a könnyű és lágy Smooth Sensation testápoló ellenállhatatlanul puhává teszik a bőrt, a tápláló olajakkal és az egyedülálló illatával a NIVEA Creme gyengédsége pedig kellemes emlékeket idéz. Az idei év újdonságai, a Creme Care arctisztító kendő és a Protect & Care izzadásgátló golyós dezodor szintén gyengéd gondoskodást nyújtanak a bőr számára. A Repair & Targeted Care sampon használatával pedig a kényeztető élményt és ápolt külsőnket koronázhatjuk meg.

NIVEA Big Blue ajándékcsomag

Kék kényeztetés karácsonyra. Élvezd a Body Milk Intenzív testápoló tej ápoló hatását és különleges, összetéveszthetetlen illatát. Mandulaolajat és E-vitamint tartalmazó, gazdagon krémes formulája intenzíven táplálja a bőrt. A NIVEA Creme egyedülállóan ápoló olajával gazdagított Creme Care krémtusfürdő intenzíven ápolja, puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt. A klasszikus kék tégelyes NIVEA krém a világ első és legkedveltebb univerzális krémje gyermekek és felnőttek számára, minden nap és az év bármelyik időszakában. A gazdagon tápláló Euceritet tartalmazó formulának köszönhetően hidratálja és megvédi a bőrt.

NIVEA Cocoa csomag

A Cocoa Indulging hosszan tartó, kényeztető ápolást nyújt a száraz bőr számára. A kakaóvajat és E-vitamint tartalmazó, gazdag, gyorsan beszívódó formula tartósan és intenzíven hidratálja és gyönyörűen ragyogóvá teszi a bőrt egész napra. A kakaó egzotikus illata meghódítja és kényezteti az érzékeidet. A Care & Cocoa krémtusfürdő kakaóvajat és tejproteineket tartalmazó ápoló krémes formulája zuhanyzás közben finom habbá változik, amely selymessé és hidratálttá varázsolja a bőrt.

NIVEA Repair & Care regeneráló testápoló

A Repair & Care regeneráló testápoló dexpanthenol tartalmú formulája révén akár 48 órán keresztül hidratálja és megnyugtatja az igénybe vett, nagyon száraz és húzódó bőrt is. Bőrgyógyászok által kifejlesztett összetételével erősíti a bőr védőrétegét, segít a kiszáradás elleni védekezésben, nyugtatja az érdes és irritált bőrt.

Labello Milk & Honey ajakápoló

Gondoskodó ápolás tejjel és mézkivonattal, ami hosszan hidratál, ajkaidat finommá és puhává varázsolja.

1. Nivea Cocoa csomag 1999 forint 2. Nivea Kényeztető csomag 4999 forint 3. Big Blue csomag 2599 forint 4. Milk&Honey Labello 819 forint 5. Nivea Repair & Care Regeneráló Testápoló 250ml 1289 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.