Gyönyörű nő lett Rába Timi lányából

modell szépségkirálynő Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Tímea nagyon büszke lányára és ez nem is csoda. A minap egy fotót is posztolt róla, a kommentelők pedig nem győzték dícsérni a fiatal lányt, mondván, tiszta anyukája. 

Ahogy már írtunk is róla, úgy tűnik, Tóbiás Nina, anyukája nyomdokaiba lép. Hogy sikeres modell legyen, arra minden esélye megvan, ugyanis gyönyörű. Timi kamasz lányáról korábban fotósorozat is készült, a képek hatására pedig Nina felkéréseket is kapott különböző modellmunkákra.

A minap Timi lányával közös képen pózol, most pedig az alábbit tette közzé:

Több mint 100 plasztikai műtéten esett át a 24 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20161113-tobb-mint-100-plasztikai-muteten-esett-at-a-24-eves-lany-kristyna-martelli.htmlKristyna Martelli még csak 24 éves, de már több mint száz plasztikai beavatkozáson van túl. Hogy mi motiválta ebben? Valószínűleg valamiféle súlyos testképzavar. Mi mindenesetre értetlenül állunk a látottak előtt. Trend--Gyönyörű modell lett Rába Timi lánya - Neki is ötöse van a génlottónhttp://www.life.hu/trend/20161105-gyonyoru-modell-lett-raba-timi-lanya-nina.htmlTiszta anyukája a fiatal modell, Nina, aki szerencséjére a legszuperebb géneket örökölte. Trend--Elképesztően szexi Kiss Ramóna – Igazi dívahttp://www.life.hu/trend/20161031-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija-nagyon-szexi.htmlA Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon díjátadóján vett részt Kiss Ramóna. A fotóját elnézve nagyon kitett magáért. Trend--Bíró Ica bikiniteste még most is tökéleteshttp://www.life.hu/trend/20160807-biro-ica-bikiniteste-meg-most-is-tokeletes-regen-pedig-igy-nezett-ki.htmlNem először népszerűsít egy üdítőmárkát Bíró Ica. Évtizedek elteltével, 59 évesen ismét bikinire vetkőzött, és ugyanazt az italt reklámozza. Trend--Fehér fűzőben pózolgatott Kylie Jenner – Szerintetek van rajta bugyi?http://www.life.hu/trend/20161022-kylie-jenner-feher-fuzoben-pozolt-bugyi-nelkul.htmlKylie Jenner valóban nem szégyenlősségéről híres, de azért nem biztos, hogy most a bugyiját is levette. TrendOrigoNagypál Krisztina nyerte a Miss Balatonthttp://www.life.hu/trend/20160807-nagypal-krisztina-nyerte-a-miss-balatont-fovarosi-egyetemistakent-el.htmlLátványos show keretében választották meg Balatonfüreden az idei Miss Balaton nyertesét. A legszebb 16 lánynak több tourban kellett megmutatnia magát a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri győztesnek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.