A legjobb sminktrükkök 2016-ból, amit az új évben is érdemes alkalmazni

szépségápolás smink új év sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt az év vége, jönnek a 2017-es új trendek. De mielőtt azokban is elmélyülnénk, nézzük meg, melyek voltak azok a sminktrükkök 2016-ban, amelyeket érdemes lesz továbbra is alkalmazni.

Ami az alapozást illeti, a tökéletes matt hatás továbbra is uralkodó lesz, és persze a természetes, fényes arctónus. El lehet felejteni a maszkszerű arckontúrozást! Az üde megjelenés titka, hogy korrektorral csak a bőrhibákat tüntetjük el a bőrszínnel azonos árnyalatot választva. Ügyelj rá, hogy szépen el legyen dolgozva!

Stella McCartney 2017. tavasz/nyár kollekció Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Nagyon diszkréten hangsúlyozza a tekintetet, ha csak az alsó vízvonalat emeljük ki mélybarna vagy fekete szemceruzával. Ehhez már csak egy természetes hatású szempillaspirál szükséges.

Chloé 2017. tavasz/nyár kollekció Forrás: AFP/Bertrand Guay

Nemcsak az alsó vízvonal marad divatban, hanem a vízvonal alsó és felső hangsúlyozása is, ami hipnotizálóan vonzza a tekintetet. Még izgalmasabb lesz ez a fajta vízvonalhangsúly, ha teszünk még egy kis rezesbarna szemhéjpúdert diszkréten a szempillatőbe.

Sonia Rykiel 2017. tavasz/nyár kollekció Forrás: AFP/Alain Jocard

Hangsúlyos szemzugkiemelés fényes highlighttal – ami a macskaszemet illeti, ezt érdemes alkalmazni. A különlegessége ennek a szemfestésnek, hogy a szemhéj közepétől húzzuk meg kifelé vastagítva a tusvonalat, picit laposan a szem külső sarkánál túlhúzzuk, de összekötjük az alsó szemhéjjal, és ott is elvékonyítjuk a szemhéj közepéhez érve. Örülten izgalmas, és 2017-ben nagyon is trendi leszel vele!

Elie Saab 2017. tavasz/nyár kollekció Forrás: AFP/Alain Jocard

Krémesen az igazi! A szemhéjkrémek lágy, érzéki hatást eredményeznek. Tisztán, egy színt használva frissességet kölcsönöznek viselőjüknek. A legtrendibb árnyalatok a bronz, a datolyabarna és a fahéj, de bátran keverheted is a színeket, úgy még izgalmasabb, sőt, ha a szempillatövet matt színnel kontrasztosítod, akkor drámaibb lesz az összhatás.

Emporio Armani 2017. tavasz/nyár kollekció Forrás: AFP/Alain Jocard

A csábítás második legfontosabb kelléke az ajakrúzs. Ahogy idén, jövőre is népszerűek lesznek a természetes hatások. Ennek kialakításához a legközkedveltebb termék a színtelen ajakbalzsam és a színtelen, magasfényű szájfény, ami egyre jobban kezd visszatérni. Kedvenc árnyalatok a rúzsok terén a fahéj, a klasszikus piros, a meggypiros és a mély bordó. Ha idén még nem tedted, jövőre mindenképpen próbáld ki, hogy két színnel fested ki az ajkadat! Nagyon vibráló lesz a megjelenésed, akár csak Gigi Hadidnak, aki a Giambattista Vali-bemutatón lépett a kifutóra kétszínű ajakkal.

Giambattista Valli 2017. tavasz/nyár kollekció Forrás: AFP/Alain Jocard
A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFPMásfél évig nem mosott hajat! Ez lett az eredményehttp://www.life.hu/trend/20161201-ez-lesz-az-eredmeny-ha-nem-hasznalsz-sampont.htmlEgy amerikai újságírónő vallott arról, miért állt le a samponnal és egyéb hajápoló termékekkel, és mi történt a hajával másfél évvel az után, hogy utoljára megmosta a haját. Trend--Kényeztető szépségajándékok karácsonyrahttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-a-szepsegapolas-szerelmeseinek.htmlHa eddig unalmas ajándéknak gondoltad a szépségápolási termékeket, akkor most biztosan meg fog változni a véleményed! A nők számára egy kis kényeztetéssel megfűszerezett énidő mindig nagy ajándék. Mindehhez már csak jó minőségű termékekre van szükség, amivel igazán jó élmény lesz a szépségápolási rituálé. TrendThinkstockA hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet! http://www.life.hu/trend/20161130-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-ajakfestes.htmlItt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Nyilas a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20161128-igy-sminkelj-ha-nyilas-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Nyilas havában születtél. Trend--Fogalmad sincs, hogyan állj neki a sminkelésnek? 10 tipp teljesen kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20161123-10-sminktipp-teljesen-kezdoknek.htmlA smink az önkifejezés egyik eszköze. Kiemelheted az arcod legszebb vonásait, ami által magabiztosabb lehetsz. Sokan hiába szeretnének sminkelni, túlságosan bizonytalanok, vagy tanácstalanok abban, hogyan is kezdjenek hozzá. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.