Botoxoltatják lábukat a nők, hogy ne fájjon a magassarkú viselése

Forrás: Thinkstock -
botox magassarkú fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több nő veti alá lábait botox injekciónak, főként az ünnepek környékén, ám nem azért, hogy ránctalan legyen a talpuk! Elvileg ez az eljárás arra is alkalmas, hogy enyhítse a fájdalmat, amit a magassarkú cipő viselése okoz!

Újabb őrült trend hódít a nők körében, méghozzá lábuk botoxoltatása! Egyre több hölgy veti alá magát ilyen kezelésnek, de nem azért, hogy sima legyen a talpuk, hanem azért, hogy elkerüljék a magassarkú cipő okozta fájdalmakat. Állítólag ugyanis a botox nemcsak arra jó, hogy a mély ráncokat kisimítsa, hanem arra is, hogy a tűsarkak által okozott gyötrelmet és duzzanatot enyhítse.

Ezért botoxoltatják a nők a lábukat Forrás: Thinkstock

A szakértők szerint ez egyébként nem is új keletű hóbort, legalábbis Dr. Jeremy Hunt szerint Ausztráliában például ebben az időszakban régóta népszerű ez a kezelés. Karácsony környékén ugyanis egyre többször kerülnek elő az elegánsabb cipellők, ezért alkalmazzák ilyenkor többen a botox injekciókat. A szakértő szerint ez az eljárás azért nem alkalmas arra, hogy hosszú távon megszüntesse a láb fájdalmát, de átmenetileg lelohasztja a duzzanatot, és puhává varázsolja a talpakat, mindezt 141 ezer forintnak megfelelő dollárért - írja a Daily Mail.

Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Celebanyukák és gyermekeik, akik hihetetlenül hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/trend/20161206-celebanyukak-es-gyermekeik-elkepeszto-hasonlosaga.htmlTermészetes, hogy egy gyermek hasonlít a szüleire, de vannak olyan egyezések, amik már lélegzetelállítóak. Íme, például egy összeállítás azokról az anya-lánya párosokról, akik olyanok, mint az ikertestvérek. Trend--Óriásinak tűnnek Sarka Kata mellei http://www.life.hu/trend/20161206-sarka-katanak-nekimentek-a-kommentelok.htmlSarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle... Trend--Kiszel Tünde és lánya így üdvözlik a Télapóthttp://www.life.hu/trend/20161206-kiszel-tunde-es-donatella-mikulas-jelmezben-pozol.htmlKiszel Tünde közös képen pózol gyönyörű lányával, Mikulásnak öltözve. TrendOrigoRuha nélkül, vizes hajjal szelfizett Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20161206-ruha-nelkul-szelfizett-jennifer-lopez.htmlMindegy, hány éves Jennifer Lopez, az énekesnő a fiatal sztárokat is leköröző, dögös szelfikkel hergeli rajongóit. Ezúttal is így tett! TrendOrigoA legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.