Harry herceg barátnője, Meghan Markle nyaklánccal bizonyítja szerelmét

Forrás: AFP -
nyaklánc Meghan Markle arany Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle és Harry herceg fülig szerelmesek egymásba. A királyi sarj képes több ezer kilométert utazni, hogy egyetlen éjszakát kedvesével töltsön, míg színésznő párja 14 karátos nyakláncba foglaltatta szerelmüket: nevük kezdőbetűit viseli a nyakában.

Alig pár hónapja derült ki, hogy Harry herceg egy színésznővel jár, már rengeteg botrányon vannak túl. A herceg kénytelen volt közleményben megvédeni barátnőjét, akit sorozatos támadások és zaklatások értek, nemrég pedig az is kiderült, hogy nem tölthetik együtt a karácsonyt.

Harry herceg és Meghan Markle között dúl a szerelem Forrás: AFP

Nem könnyű fenntartani a kapcsolatukat, ugyanis a távolság is közéjük áll. Meghan éppen Torontóban van, a herceg pedig általában Londonban tartózkodik, de ők mindig megtalálják a módját, hogy együtt lehessenek. Harry herceg képes volt egy több ezer kilométeres kitérőt tenni azért, hogy láthassa Meghant. A Karib-térségben tett látogatása után ugyanis Anglia helyett Torontó felé vette az irányt.

Meghan egy kevésbé nagyvonalú, de annál romantikusabb módot talált szerelmük bizonyítására: aranyba foglaltatta érzelmeiket. A színésznő neveik kezdőbetűit viseli a nyakában: a csinos kis ékszer több mint 80 ezer forintba kerül! Itt nézheted meg Meghan egyedileg gyártatott nyakláncát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.