Elcsúfított arcok, vagyis a legdurvább szemöldökkatasztrófák

szemöldök szépségápolás smink katasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemöldök az egész arcunk karakterét meghatározza, így egyáltalán nem mindegy, hogyan alakítjuk ki a formáját, illetve hogyan festjük és ápoljuk. Sokan éppen a szemöldökük extrém kialakításával akarnak kitűnni, ami enyhén szólva egyáltalán nem jó ötlet.

Mi is számtalanszor írtunk már arról, hogy kihez milyen szemöldök illik leginkább, illetve arról, hogyan kell megfelelően formázni, hogy természetes hatású maradjon. Ennek ellenére még most is rengetegen kísérleteznek különböző extrém formákkal, míg mások csak véletlenül rontják el, mert nem olvasnak utána eléggé. Ha te is bizonytalan vagy a szemöldökformázásban,

bízd profira a szemöldököd kialakítását, és kérd meg, hogy mutassa meg, hogy a sminkeléskor hogyan érdemes kiemelni.

Ha te is bizonytalan vagy a szemöldökformázásban, bízd profira a szemöldököd kialakítását! Forrás: Instagram/badbrows_

Hidd el, pillanatok alatt meg lehet tanulni a trükkjét, így véletlenül sem fogsz abba a hibába esni, hogy akaratodon kívül elmaszkírozod magad, ahogy sokan mások:

/1612/A_leg201612895843

Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt, amikor ez volt a trend!

Tudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje.
Silány áruk, átverések - 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most 8 olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFPCicik és bugyik villantak a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161202-ruhaban-is-sokat-mutattak-magukbol-a-victorias-secret-angyalok.htmlA Victoria's Secret-show az év egyik legjobban várt divateseménye, ahol a modellvilág legjobbjai vonulnak fel elképesztően drága fehérneműkben. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mit viseltek az angyalok, mielőtt kifutóra léptek a fehérneműkben. Valójában nem volt rajtuk sokkal több ruha. Íme! TrendAFPA hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet! http://www.life.hu/trend/20161130-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-ajakfestes.htmlItt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. TrendOrigoA 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumbólhttp://www.life.hu/trend/20161128-a-harry-potter-univerzum-10-legdogosebb-sztarja.htmlA legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. TrendOrigoFogalmad sincs, hogyan állj neki a sminkelésnek? 10 tipp teljesen kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20161123-10-sminktipp-teljesen-kezdoknek.htmlA smink az önkifejezés egyik eszköze. Kiemelheted az arcod legszebb vonásait, ami által magabiztosabb lehetsz. Sokan hiába szeretnének sminkelni, túlságosan bizonytalanok, vagy tanácstalanok abban, hogyan is kezdjenek hozzá. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.