Krizbai Teca sokat változott az elmúlt években

frizura Krizbai Teca énekesnő külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag Születik felfedezettje rengeteget változott azóta, hogy feltűnt az RTL Klub műsorában. 

A 21 éves Krizbai Teca 2011-ben mindenkit elvarázsolt kellemes orgánumával és gyönyörű zongorajátékával. A fiatal énekesnő élete és külseje rengeteget változott az elmúlt öt évben: rátalált a szerelem egy internetes társkereső oldal segítségével, és a frizuráját is modernebbre cserélte. Teca a zenélés mellett pszichológusnak tanul, 2015-ben pedig egy kínai zenei fesztiválon is részt vett.

Ronda karácsonyi pulcsiban a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/trend/20161207-karacsonyi-pulcsiban-a-brit-kiralyi-csalad.htmlA karácsonyi pulcsikat csak imádni vagy utálni lehet: a Royal Family minden bizonnyal nagy rajongója ennek a stílusnak. Trend--Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Kiszel Tünde és lánya így üdvözlik a Télapóthttp://www.life.hu/trend/20161206-kiszel-tunde-es-donatella-mikulas-jelmezben-pozol.htmlKiszel Tünde közös képen pózol gyönyörű lányával, Mikulásnak öltözve. TrendOrigoCicik és bugyik villantak a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161202-ruhaban-is-sokat-mutattak-magukbol-a-victorias-secret-angyalok.htmlA Victoria's Secret-show az év egyik legjobban várt divateseménye, ahol a modellvilág legjobbjai vonulnak fel elképesztően drága fehérneműkben. Mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, mit viseltek az angyalok, mielőtt kifutóra léptek a fehérneműkben. Valójában nem volt rajtuk sokkal több ruha. Íme! TrendAFPMikulás-buliba készülsz? Így készítsd el a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20161130-smink-mikulas-bulira-varady-polettol.htmlHivatalos vagy egy igazi Mikulás-partira? Várady Polett ezúttal erre ajánl nektek egy sminket. Nézd meg a sminktippjeit a videóban! TrendOrigoA 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumbólhttp://www.life.hu/trend/20161128-a-harry-potter-univerzum-10-legdogosebb-sztarja.htmlA legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.