Közszemlére került Sharon Stone mellbimbója

Forrás: Northfoto -
mellbimbó Sharon Stone villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone-ról friss fotók készültek, ám az egyiken jól látható, hogy a sztár nem viselt melltartót, hiszen megpillanthatjuk mellbimbóját is.

Sharon Stone az egyik barátjával tartott szépségnapot, melynek keretén belül egy szépségszalonban ütötték el az időt. A kellemes napról számtalan fotó készült, miközben Sharon újságot olvas, telefonál, vagy épp egy magazin mögül kacsintgat barátjára.

Nyújtózkodás közben közszemlére került Sharon Stone mellbimbója Forrás: Northfoto

A kezelés végén egy egészséges nyújtózkodás közben azonban kiderült:

a híres színésznő nem visel melltartót.

Nem nehéz észrevenni, hiszen tökéletesen látszódik az 58 éves sztár mellbimbója.

A háromgyermekes anya büszke lehet alakjára, hiszen mindig is fantasztikusan nézett ki, ám abban nem vagyunk biztosak, hogy ezeket a képeket ő is pont így készítette volna el magáról.

Sharon Stone jó pár évet letagadhatna Forrás: Instagram/sharonstone
Bomba dekoltázsát villantotta meg Orosz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161207-orosz-barbi-instagramjan-szexi-kepet-posztolt.htmlVásárlós napot tartott a szexi műsorvezető, és közben gömbölyű dekoltázsát is megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Sarka Kata nyilvánosan bevallotta: Nem bízik az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-hitet-vesztette-az-emberekben-sarka-kata.htmlSarka Kata közösségi oldalán tett közzé egy viszonylag hosszú posztot, melyben az emberi kapcsolatok minőségéről ír. TV + Sztárok--Rajongó segítségét kérte Liptai Caludia - Pankára gyűjtött szavazatokathttp://www.life.hu/sztarok/20161207-rajongo-segitseget-kerte-liptai-caludia-pankara-gyujtott-szavazatokat.htmlKiakadtak Claudia rajongói. A népszerű műsorvezető a Facebookon buzdította szavazásra követőit, hpgy Panka lánya nyerje meg a DigiSporton a Nap Hőse vetélkedőt. A sorozatban fiatal sportolókat mutatnak be. TV + SztárokOrigoHárom gyerekkel maradt magára Jaksity Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161207-harom-gyerekkel-maradt-magara-jaksity-kata-elkoltozott-a-ferje.htmlA műsorvezető férje már hónapokkkal ezelőtt elköltözött otthonról, 22 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoÚj otthont keres Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20161206-talan-elhagyja-amerikat-angelina-jolie.htmlA hét elején robbant a celebbomba: Angelina Jolie elhagyja Amerikát. Ám még mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a közelbe költözik a világsztár, Angelina elmondta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Tóth Gabi meghintáztatta hatalmas melleit a Gyertek át! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-toth-gabi-a-gyertek-at-cimu-musorban.htmlGabi nem csak az X-Faktor mentoraként visel szexi göncöket: hamarosan a Gyertek át!-ban is meghintáztatja cickóit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.