A legcsodásabb sztársminkek a vörös szőnyegről, avagy 2016 legragyogóbb arcai

szépségápolás smink vörös szőnyeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére nem csak a sminkkatasztrófákról tudunk beszámolni, ha visszanézünk 2016-ra, hanem csodálatos, ragyogó arcokat is találunk. Az év legjobb sminkjeit Larion Oscar mutatja be!

Rachel McAdams – Golden Globe

A színésznő sminkje tökéletes és magával ragadó volt. Szépen ívelt, élénkített szemöldöke arcának éke lett. Fátyolszerű alapozása, valamint a krémpirosítóval üdévé varázsolt orcája egészségtől kicsattanó hatást keltett. A szemkiemelése kifinomult és láthatatlan, nagyon szép munka, valamint a fiesta piros árnyalatú ajakrúzs is tökéletes választás volt.

Rachel McAdams Forrás: AFP/Jason Merritt

Olivia Wilde – Golden Globe

A bordó füstös szemfestése üdítő volt. Tökéletes összhangban volt a színválasztás az alkalmi ruhájával és a kiegészítőivel: csodás látvány volt a vörös szőnyegen. A gyönyörűen árnyékolt burgundi szemfestéstől, valamint a feketével való mélyítéstől még kifejezőbb lett a tekintete. Jól passzolt hozzá a visszafogottabb ajakrúzs is.

Olivia Wilde Forrás: AFP/Jason Merritt

Rooney Mara – Oscar-gála

A színésznő kecses volt, akár egy hattyú. Porcelánfehér bőre eszméletlenül szexi. Fátyolszerű alapozással tökéletesítette bőre színét, ami krémpirosítóval élénkített orcáival kontúrmentes harmóniába illeszkedett. Finoman árnyékolt szemfestését megspékelte egy kifelé vastagodó tusvonallal, ami karakteres szemöldökével nagyon kifejezővé tette a tekintetét. Mindezt megfejelte egy borvörös ajakrúzzsal. Fenséges lett az összhatás.

Rooney Mara Forrás: AFP/Jason Merritt

Katy Perry – AMfar-gála

Szenvedélyesen tökéletes volt az énekesnő megjelenése, csak úgy izzott körülötte a levegő. Kifogástalan alapozás és arckontúrozás, szépen hangsúlyozott szemöldök, szemfestése pont annyi, amennyi kell, ajakrúzsa pedig tökéletes harmóniában volt a ruhájával. Egyszerűen imádni való.

Katy Perry Forrás: Northfoto

Naomi Campbell – Met-gála

A fekete párduc csúcsformában volt a Met-gálán. A fényes hatású alapozása, szemének kifinomult hangsúlyozása egy kifelé vastagodó tusvonallal fenségessé tette megjelenését. A kevesebb néha több, ezért is figyelemre méltó ez a smink.

Naomi Campbell Forrás: Northfoto

Cate Blanchett – Oscar-gála

Kifinomultan tökéletes a színésznő megjelenése. A no makeup trend elveit szem előtt tartva alapozása és kontúrozása láthatatlan maradt. Finoman élénkített szemöldöke, árnyalt szemfestése, érzéki ajakrúzsválasztása üdítően érzékivé varázsolta a színésznőt. Példaértékű sminkjét csak ajánlani tudom, hisz pont ez a lényeg, hogy ne a sminket dicsérjék rajtad, hanem a női értékek ragyogjanak!

Cate Blanchett Forrás: AFP/Jason Merritt

A legrémesebb sztársminkek 2016-ban

Ahogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme!
Sokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161206-eves-pasimustra-hollywood-voros-szonyegerol.htmlNemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFPSilány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Fogalmad sincs, hogyan állj neki a sminkelésnek? 10 tipp teljesen kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20161123-10-sminktipp-teljesen-kezdoknek.htmlA smink az önkifejezés egyik eszköze. Kiemelheted az arcod legszebb vonásait, ami által magabiztosabb lehetsz. Sokan hiába szeretnének sminkelni, túlságosan bizonytalanok, vagy tanácstalanok abban, hogyan is kezdjenek hozzá. Trend--Kényeztető szépségajándékok karácsonyrahttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-a-szepsegapolas-szerelmeseinek.htmlHa eddig unalmas ajándéknak gondoltad a szépségápolási termékeket, akkor most biztosan meg fog változni a véleményed! A nők számára egy kis kényeztetéssel megfűszerezett énidő mindig nagy ajándék. Mindehhez már csak jó minőségű termékekre van szükség, amivel igazán jó élmény lesz a szépségápolási rituálé. TrendThinkstockA hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet! http://www.life.hu/trend/20161130-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-ajakfestes.htmlItt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. TrendOrigoFiatalító sminktippek, amikkel éveket is letagadhatszhttp://www.life.hu/trend/20161128-fiatalito-sminktippek-larion-oscartol.htmlEgy szép smink csodákat tesz az arccal! A tökéletesen megválasztott kozmetikumokkal és néhány sminktrükkel éveket is fiatalodhatunk, ám egy rosszul megválasztott árnyalattal könnyen öregíthetjük is az arcunkat. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.