átlátszó Demi Rose Mawby fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves szépség ezzel a szettel nem sokat bíz a képzeletünkre. A fiatal lánynak biztosan rengeteg férfi rajongója van. 

Demi Rose Mawby egy átlátszó, skarlátvörös csipkeruhában jelent meg egy magazin nyitóbuliján. A szexi modell mindent megmutatott, hiszen a "habkönnyű" ruha alig takarta el a testrészeit: a csipőig felvágott estélyiből konkrétan kibuggyantak a mellei! A 21 éves sztár egyébként Kylie Jenner pasija révén vált ismertté, ugyanis egyes hírek szerint a lány korábban viszonyba került Tygával, amikor Kylie és a rapper egy időre különvált. További szexi képeket itt találsz!

Demi Rose Mawby Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Sokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161206-eves-pasimustra-hollywood-voros-szonyegerol.htmlNemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFPDobó Kata hosszú lábakat villantott http://www.life.hu/trend/20161208-dobo-kata-labai-a-szineszno-fantasztikusan-fest-ebben-a-szettben-foto.htmlA dögös színésznő most újból megmutatta, milyen szépséges az alakja, ám a bejegyzése láttán picit meg is ijedtünk. TrendOrigoSzuper pasi lett Pamela Anderson fia, Dylan Jagger Leehttp://www.life.hu/trend/20161207-pamela-anderson-fia-dylan-jagger-lee-modellkedik.htmlModell anyukája és rocker az apukája: kétség sem férhet ahhoz, hogy Dylan Jagger Lee sztárnak született. Trend--Ruha nélkül, vizes hajjal szelfizett Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20161206-ruha-nelkul-szelfizett-jennifer-lopez.htmlMindegy, hány éves Jennifer Lopez, az énekesnő a fiatal sztárokat is leköröző, dögös szelfikkel hergeli rajongóit. Ezúttal is így tett! TrendOrigoEmily Ratajkowski kiakadt - Visszaéltek a fotóival, nem is akárhogyhttp://www.life.hu/trend/20161203-jonathan-leder-fotomuvesz-emily-ratajkowski-fotoalbumot-ad-ki-engedely-nelkul.htmlJonathan Leder fotóművész jegyzi az Emily Ratajkowski: Collector's Edition című fotóalbumot, ami hamarosan megjelenik. A modell azt állítja: engedély nélkül. TrendOrigoÚjra szárnyakat kaptak a legdögösebb testű modellekhttp://www.life.hu/trend/20161201-a-victorias-secret-modelljei-iden-is-hatalmas-showt-csinaltak.htmlIdén Párizsban rendezték meg az év köztudottan legnagyobb show-ját, ahol a modellvilág krémje mutatja be a Victoria's Secret álomszép fehérneműit. Nézzük, hogy sikerült az idei bemutató! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.