Bugyiban és magassarkúban pózol Kurt Cobain lánya, Frances Bean Cobain

Forrás: NORTHFOTO -
bugyi Courtney Love Frances Bean Cobain magassarkú Kurt Cobain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányos zenészpár lánya méltán viseli a Cobain nevet. Frances Bean Cobain viharos házassága után most kinézetével hívja fel magára a figyelmet: alig vett magára valamit.

Bugyiban és sejtelmesen átlátszó felsőben állt modellt a néhai Kurt Cobain és Courtney Love közös gyermeke. A 24 éves lány nem a fiatalok hétköznapi életét éli, ami nem mentes a viharoktól sem. Ilyen genetikával és háttérrel persze nem is csoda, hogy Frances Bean Cobain mindennapjai nem teljesen hagyományosak.

Bugyiban pózol Frances Bean Cobain Forrás: NORTHFOTO

A fiatal lány most éppen modellkedésre adta a fejét, de már sok foglalkozásban kipróbálta magát. Jelenleg a Marc Jacobs kampány egyik manökenjeként tevékenykedik, legalábbis ez a furcsa szett ennek a világmárkának köszönhető. Frances Bean Cobain magas platformos cipőben, térdzokniban és bugyiban pózol, csábítóan vörös ajkakkal. A 24 éves lány öltözéke nem hagy sokat a képzeletre!

Kurt Cobain lányának házassága a két évet sem élte meg

A legenda és Courtney Love közös gyermeke mindössze 21 hónapja mondta ki a boldogító igent, de máris válnak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Mindenét megmutatta a szexi modell http://www.life.hu/trend/20161208-demi-rose-mawby-sokat-mutato-ruhaban-galazott-dogos-foto.htmlA 21 éves szépség ezzel a szettel nem sokat bíz a képzeletünkre. A fiatal lánynak biztosan rengeteg férfi rajongója van. Trend--Addison Timlin mellei kibuggyantak a fürdőruhából (18+)http://www.life.hu/trend/20161208-addison-timlin-mellei-kbuggyantak.htmlA 25 éves színésznő éppen Brazíliában sütteti a hasát, és nagyon úgy tűnik, hogy szeretné a kebleit is lebarnítani. A nagy igyekezetben pedig alaposan kibuggyantak a mellei a fürdőruhából, a lesifotósok pedig készenlétben álltak, mintha csak erre a pillanatra vártak volna! Trend--Ashley Graham is Victoria's Secret angyal lesz?http://www.life.hu/trend/20161208-ashley-graham-victorias-secret-angyal-lenne.htmlA Victoria's Secret színpadán csakis szuperkarcsú nők vonulnak, a plus size modell Ashley Graham szerint azonban ideje ezen változtatni. TrendOrigoDobó Kata hosszú lábakat villantott http://www.life.hu/trend/20161208-dobo-kata-labai-a-szineszno-fantasztikusan-fest-ebben-a-szettben-foto.htmlA dögös színésznő most újból megmutatta, milyen szépséges az alakja, ám a bejegyzése láttán picit meg is ijedtünk. TrendOrigoSokkoló szettek és dögös öltönyök - Éves pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161206-eves-pasimustra-hollywood-voros-szonyegerol.htmlNemcsak a nők, a férfiak is kitettek magukért 2016-ban. A számtalan vörös szőnyeges eseményen tőlük is láthattunk izgalmas, meglepő és kifejezetten dögös szetteket. Mutatjuk is a legmeghatározóbb darabokat! TrendAFPHarry herceg barátnője, Meghan Markle nyaklánccal bizonyítja szerelméthttp://www.life.hu/trend/20161207-harry-herceg-baratnoje-nevuk-kezdobetuit-viseli-nyakaban.htmlMeghan Markle és Harry herceg fülig szerelmesek egymásba. A királyi sarj képes több ezer kilométert utazni, hogy egyetlen éjszakát kedvesével töltsön, míg színésznő párja 14 karátos nyakláncba foglaltatta szerelmüket: nevük kezdőbetűit viseli a nyakában.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.