Közönséges magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

stílusmustra Gigi Hadid Nicole Scherzinger vörös szőnyeg Lady Gaga Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merész crop topok, csodás színek, meglepő férfiszettek – mutatjuk a hét legmeghatározóbb vörös szőnyeges összeállításait. 

Crop topok

A brit Fashin Awardson Jourdan Dunn és Immy Waterhouse is crop topos megoldást választott, de igazából egyik sem volt tökéletes. Jourdan Dunn felpolcolt mellei kicsit közönséges hatást keltettek, Immy Waterhouse pedig úgy festett, mint aki strandra készül, nem pedig a vörös szőnyegre.

Jourdan Dunn, Immy Waterhouse Forrás: AFP, Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Emma Stone kétszer

Ezen a héten minden Emma Stone-ról és Ryan Goslingról szólt, illetve legújabb filmjükről, a La La Landről. Több helyen is megtartották a premiert, Emma Stone pedig mindig különleges és csodás ruhában érkezett.

Emma Stone Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Uszályosok

A héten az egyik kedvenc megoldásunk volt az uszályos ruha, amit Lady Gaga feketében, Gigi Hadid Hókirálynő-stílusban hozott. Korábban Emma Watson hasonló ruháit nem különösebben kedveltük, de ezek a kombinációk most nagyon bejöttek.

Lady Gaga, Gigi Hadid Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Pasimustra

Will Smith fia, Jaden pizsamamintás öltönnyel és szőrpamacsos cipővel lepte meg rajongóit, míg Jared Leto extrém öltözékén már nem is lepődtek meg sokan.

Jaden Smith, Jared Leto Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája sokkolóbb?

A legjobb és a legrosszabb

A legutóbbi gigavillantás után szuper volt ilyen laza, mégis sikkes ruhában látni Chrissy Teigent. Akit viszont a legszívesebben nem is engedtünk volna a vörös szőnyegre, az Nicole Scherzinger, aki a közönségesség magas fokát képviselte.

Chrissy Teigen, Nicole Scherzinger Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.