Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World világversenyen

Forrás: Gelencsér Timi -
Gelencsér Tímea szépségverseny Miss Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg három alversenyt rendeztek, melyek mindegyikében fantasztikus helyen áll a fiatal modell. Ez nem kis eredmény, hiszen közel 120 ország szépségkirálynője mérkőzik meg egymással.

Mint júliusban kiderült, Gelencsér Tímea képviselheti hazánkat a Miss World világverseny Washingtonban. A magyar lány most nagyon jó esélyekkel indul, hiszen a Miss Talent alversenyben a legjobb 10 közé jutott. A végeredmény azonban már nem rajta múlik, a közönség szavazza meg a nyertest.

Gelencsér Timi Forrás: Gelencsér Timi

Már Sarka Kata is kampányolni kezdett Timiért, hogy ő lehessen a Miss World nyertese a vasárnapi döntőn, emellett a csinos modell is közzétett egy videót, melynek segítségével bárki szavazhat.

A legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161209-menyasszonyi-ruhak-2016ban.htmlTavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. TrendOrigoKözönséges magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161209-heti-stilusmustra-szerepel-benne-emma-stone-nicole-scherzinger-gigi-hadid-lady-gaga.htmlMerész crop topok, csodás színek, meglepő férfiszettek – mutatjuk a hét legmeghatározóbb vörös szőnyeges összeállításait. Trend--Elcsúfított arcok, vagyis a legdurvább szemöldökkatasztrófákhttp://www.life.hu/trend/20161207-keruld-el-a-szemoldokkatasztrofakat.htmlA szemöldök az egész arcunk karakterét meghatározza, így egyáltalán nem mindegy, hogyan alakítjuk ki a formáját, illetve hogyan festjük és ápoljuk. Sokan éppen a szemöldökük extrém kialakításával akarnak kitűnni, ami enyhén szólva egyáltalán nem jó ötlet. Trend--Dobó Kata hosszú lábakat villantott http://www.life.hu/trend/20161208-dobo-kata-labai-a-szineszno-fantasztikusan-fest-ebben-a-szettben-foto.htmlA dögös színésznő most újból megmutatta, milyen szépséges az alakja, ám a bejegyzése láttán picit meg is ijedtünk. TrendOrigoRonda karácsonyi pulcsiban a brit királyi család tagjaihttp://www.life.hu/trend/20161207-karacsonyi-pulcsiban-a-brit-kiralyi-csalad.htmlA karácsonyi pulcsikat csak imádni vagy utálni lehet: a Royal Family minden bizonnyal nagy rajongója ennek a stílusnak. Trend--Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.