Éld meg a karácsonyi varázst - Csillogó smink az ünnepre!

Forrás: Thinkstock -
karácsony csillogás varázs szépségápolás ünnep smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A varázslatos hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. Az ünnepi smink harmóniáját az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége adja. De mégis hogyan kell ezt elkészíteni? Larion Oscar elárulja!

Alapok

Az arctisztítás és a kényeztető hidratálás után használj bőrtökéletesítő primert, hogy még szebb legyen a bőröd és tartós a sminked. A tökéletes megjelenéshez válaszd kedvenc folyékony alapozódat, egységesítsd vele a bőrszínedet, majd az orcáidat hangsúlyozd rózsás árnyalatú krémpirosítóval, amit szépen, kontúrmentesen dolgozz össze az alapozóval. Ezt követően porpúderrel fixáld le az arcodat. Highlighttal emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot, az arccsontot és a kupidóívet.

A tökéletes megjelenéshez válaszd kedvenc folyékony alapozódat Forrás: Thinkstock

Igéző tekintet

Ezután jöhet a csábítás első legfontosabb kelléke a szemfestés, amihez szükséged lesz egy tartós szemhéjkrémre, csillogó szemhéjpúderre vagy pigmentre, egy kontrasztos matt szemhéjpúderre... No de kezdjük az elejéről! Ebben a szezonban egyszerre divatosak a hideg és meleg árnyalatok, az ünnepi megjelenésed viszont akkor lesz ideális, ha figyelembe veszed a bőrtónusodat. Amennyiben világos bőröd van, válaszd a hideg színeket, ha sötétebb a bőrszíned, akkor részesítsd előnyben a meleg árnyalatokat. Szemhéjadra satírozd a tartós szemhéjkrémet, ez ideális alapot biztosít, majd tedd rá a csillogó pigmentet vagy szemhéjpúdert. Ezután egy-két árnyalattal sötétebb matt szemhéjpúderrel hangsúlyozd a mélyítővonaladat, így előtérbe kerül és kontrasztossá válik a mozgó szemhéjadra tett csillogó szín, és vibrálóan izgalmas lesz tőle a szemed. Az alsó pillatőhöz ugyanazt a matt színt tedd, amit a mélyítővonalnál használtál. Ezután koronázd meg a szemfestésedet egy dúsító, fekete szempillaspirállal.

A csábítás első legfontosabb kelléke a szemfestés Forrás: Thinkstock

Érzéki ajkak

Jöjjön a csábítás második legfontosabb kelléke, vagyis az ajakfestés. Manapság nagyon sikkes a matt és a fényes tónus közös használata. Ha visszafogottabb hatást szeretnél, akkor az ajakradírozás és ápolás után vizes hatású, áttetsző vagy holografikusan csillogó, könnyű szájfényt tegyél fel. Ha a trendi matt rúzsra szavazol, de nem eléggé ünnepélyes, akkor megbolondíthatod egy kis csillogó highlighttal vagy glitterrel az ajkad közepét, és máris ünnepélyesebb lesz a megjelenésed.

Vizes hatású, áttetsző vagy holografikusan csillogó, könnyű szájfényt tegyél fel Forrás: Thinkstock

Egy kis kényeztetés neked is jár! Így hozd bombaformába az arcbőrödet az ünnepekre

Közelednek az ünnepek, az év legmeghittebb időszaka, amikor a lelkünket és a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. De ne feledkezz meg a bőrödről sem, ami télen még több ápolást igényel. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!

Ezt tedd a karácsonyfa alá, ha valami igazán különleges ajándékra vágyszhttp://www.life.hu/trend/20161212-a-legkulonlegesebb-karacsonyi-ajandekok-a-szeretteidnek.htmlMi nagyon is hiszünk az ajándékozásban! Nem a mértéktelen pénzköltésben, hanem a figyelmességben, a szeretettel kiválasztott apróságokban, szépségekben, jóságokban, amelyek biztosan mosolyt csalnak a szeretteink arcára. Mutatjuk is, hogy idén szerintük melyek a legcsodásabb karácsonyi ajándékok, még az is lehet, hogy megtalálod közöttük az igazit! TrendThinkstockA legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161209-menyasszonyi-ruhak-2016ban.htmlTavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. TrendOrigoSilány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--A legrémesebb sztársminkek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legremesebb-sztarsminkek-2016ban.htmlAhogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből. Íme! TrendAFPA hónap sminktrükkje: Emeld új szintre az ajakfestésedet! http://www.life.hu/trend/20161130-a-honap-sminktrukkje-a-holografikus-ajakfestes.htmlItt az új holografikus őrület! Vége az unalmas egyszínű ajkaknak! Ha igazán különlegesre vágysz, akkor ezt ki kell próbálnod: álomszép színváltós ajkak különleges alkalmakra, amit te is könnyedén elkészíthetsz. TrendOrigoKényeztető szépségajándékok karácsonyrahttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-a-szepsegapolas-szerelmeseinek.htmlHa eddig unalmas ajándéknak gondoltad a szépségápolási termékeket, akkor most biztosan meg fog változni a véleményed! A nők számára egy kis kényeztetéssel megfűszerezett énidő mindig nagy ajándék. Mindehhez már csak jó minőségű termékekre van szükség, amivel igazán jó élmény lesz a szépségápolási rituálé. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.