Emily Ratajkowski tökéletes és vadító hátsóját mutogatja

homok fenék Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski igazából másról sem híres csak arról, hogy időről-időre levetkőzik, és a férfirajongók legnagyobb örömére különböző pózokban mutatja meg idomait. Ezúttal sem kell csalódnunk benne. Nedves, homokkal borított tökéletes fenekét csodálhatjuk.

Tökéletes domborulatok, telt ajkak és csábító tekintet: a legtöbb férfi vágyálma egy ilyen nő, ezt testesíti meg Emily Ratajkowski, aki nem is takargatja magát. A legtöbb rajongója örömére a lehető legkülönbözőbb pózokban igyekszik megmutatni mindenkinek, milyen idomokkal van megáldva. Többnyire lenge öltözékben, vagy teljesen ruha nélkül pózol egy-egy fotó kedvéért.

Emily Ratajkowski, a meztelenkedés királynője ismét megvillantotta tökéletes idomait Forrás: Naj Jamai

Aki szereti az ilyesmit, annak nem árt követnie a modellt, ugyanis ő soha nem okoz csalódást. Emily Ratajkowski ezúttal is kitett magáért, és

tökéletes fenekét mutatta meg rajongóinak.

A dögös modell valószínűleg nedves testtel napfürdőzhetett a homokban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.