Hódi Pamela szőke tincsei barnává változtak

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela fotó hajfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Instagram-oldalán posztolt egy fotót, melyen már nyomuk sincs a szőkés tincseknek, helyette sötétbarna hajkoronát visel. 

Éppen Natival tartottak nagybevásárlást, amikor lőttek egy szelfit. Azt is hozzátette a képhez, hogy sokkal könnyebb dolga van, amikor a gyerek nélkül tudja elintézni a szükséges élelmiszerek beszerzését, ám erre nem mindig van lehetőség.

Bevásárlás! Kicsit egyszerűbb, ha nincs velem

✨Hódi Pamela✨ (@hodipamela_official) által közzétett fénykép,

A kommentelők zöme egyetértett a szexi anyukával, ám az senki figyelmét nem kerülte el, hogy Pamela hajszíne drasztikus változáson esett át. Úgy tűnik, a rajongóknak tetszik az új szín, mert a legtöbben pozitív, dicsérő szavakkal illetik a divatmodellt.

Hódi Pamela megváltoztatta a hajszínét Forrás: Facebook/Hódi Pamela

Nem ő az egyetlen, aki szőke haját sötétebbre váltotta, hiszen a közelmúltban Pintér Tibor is hasonlóan tett. Igaz, Tenya döntéséhez az is hozzájárult, hogy elveszített egy fogadást, bár az is lehet, hogy valami hasonló esemény állhat Pamela hajszínváltoztatása mögött is.

Tilla és Cseh Laci is gyerekkora óta rajong a Star Wars-érthttp://www.life.hu/sztarok/20161214-tilla-cseh-laci-star-wars-rajongas.htmlTegnap volt a Star Wars trilógiák legújabb részének premierje hazánkban, melyre rengeteg sztár is ellátogatott. Cseh Laci, Tilla és Pataki Zita egyaránt imádják az űrbéli történeteket. TV + SztárokOrigoNorbi csalódásáról vallott: őt nem tudta lefogyasztanihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-schobert-norbi-nem-tudta-ot-lefogyasztani.htmlSchobert Norbit és Rubint Rékát is sikerült alaposan kifaggatni, hiszen ők sem hagyták ki a legújabb Star Wars-film premierjét. A fitneszkirály ugyan emelkedett hangulatban volt, de egy csalódásáról is beszámolt. Bántja, hogy valakit nem sikerült lefogyasztania. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoAndy Vajna elárulta, mit szól Balázsék beszólásaihozhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-andy-vajna-sebestyen-balazsek-beszolas-reggeli-show.htmlSebestyén Balázsék két hete csatlakoztak a Rádió 1 csapatához, miután elég csúnya körülmények között távoztak a Class FM-ből. Sokakban ellenérzést váltott ki, hogy a Morning Show sztárjai az általuk oly sokat szapult és véleményezett Andy Vajna rádióját választották, de Balázsék mindenkit megnyugtattak, ezek után sem lesz ez másképp... Vajon mit szól ehhez a rádiós mogul? TV + Sztárok--Hujber Ferenc színész már nem akar ebben a világban élnihttp://www.life.hu/sztarok/20161214-hujber-ferenc-mar-nem-akar-ebben-a-vilagban-elni-a-szineszetet-is-elhagyja.htmlJoshi Bharat vendége volt Hujber Ferenc, aki nagyon meglepő dolgokat mondott a műsorban. TV + SztárokOrigoVajna Timi fehérneműs fotóitól forró az internethttp://www.life.hu/sztarok/20161213-vajna-timi-fehernemus-fotokat-posztolt.htmlVajna Timi elképesztően szexi fotókat villantott az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Milliárdos nőre csapott le Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20161213-stohl-andras-a-valotarsakban-gazdag-not-szedett-fel.htmlStohl András jobban átgondolta az anyagi helyzetét, és rájött, hogy kell neki egy pénzes nő, aki kihúzza a csávából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.