A Trónok harca szőrös lábú színésznője újra lecsapott - Heti stílusmustra

stílusmustra Jennifer Lawrence Nicole Kidman Ashley Graham vörös szőnyeg premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! 

Fehérpártiak

Meglepő részletekkel játszottak a Passangers (Utazók) premierjén felvonuló színésznők. Rachael Leigh Cook fehér ruha, fekete melltartó kombinációja elég szerencsétlen választás volt, nem is értjük, hogy miért erőltetik ezt még mindig a celebek. A film főszereplője, Jennifer Lawrence egy csodás fehér ruhában jelent meg, amit egy kicsit talán gyerekes csillámos szívmotívummal akartak érdekesebbé tenni.

Jennifer Lawrence, Rachael Leigh Forrás: AFP

Ki tévedett a ruhaválasztásával?

Mellbedobással

A Sports Illustrated éves díjátadó gáláján a bikinis magazin modelljei is megjelentek. Hailey Clauson és Ashley Graham plus size modell is szépen kitette a nagyágyúkat, így nem is lett túl ízléses az összhatás.

Hailey Clauson, Ashley Graham Forrás: AFP

Kinek a szettje volt ízléstelenebb?

Furcsa megoldások

A héten először szőrös lábával sokkolt Bella Thorne, majd meglepő ruhaválasztásával és a bugyi hiányával verte ki a biztosítékot. A hét másik furcsa megoldását a plasztikszörny Nicole Kidman produkálta, akinek nem igazán állt jól a hasban kivágott ruha.

Bella Thorne, Nicole Kidman Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

A hét kedvence

A hét legjobbja szerintünk a pasztell lilában pompázó Felicity Jones volt. A Zsivány Egyes főszereplőjének felül ráncolt, kövekkel kirakott ruhája tökéletesen illett a színésznőhöz, a sminkért pedig plusz pontot is kap tőlünk.

Felicity Jones Forrás: AFP, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.