Bódy Sylvi szörfdeszkával szeli a habokat

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bódy Sylvi fotó szörfözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem is gondolnánk, hogy Bódy Sylvi tud szörfölni, már pedig ezt a képet megnézve úgy tűnik, hogy nagyon is tud. 

Hihetetlen tájakról láthatunk fotókat Bódy Sylvi Instagram oldalán.

Bódi Sylvi csodálatos helyeken szörföl Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A magyar szépség meleg helyeken lóbálja a lábát, amíg mi az ónos esővel és a hideg széllel küzdünk itthon. De legalább, ha már nem lehetünk ott ahol ő, képeket nézegethetünk az elképesztően szép helyekről.

Mutatott Szilvi víz alatti búvár fotókat, hegymászós képeket, de ami mindent visz:

a szörfös képek.

A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFPPucéran feszít a levegőben Pirner Almahttp://www.life.hu/trend/20161219-meztelen-fotot-posztolt-pirner-alma.htmlPirner Alma nem szívbajos! Szexi, meztelen fotót posztolt az Instagram oldalára! Trend--Gisele Bündchen fenekétől te is padlót fogsz http://www.life.hu/trend/20161219-gisele-bundchen-feneke-szexi-fotok-keszultek-a-szupermodellrol.htmlA Victoria's Secret egykori angyala nemrégiben nyugdíjba vonult a kifutókról, azonban így sem dolgozik kevesebbet. TrendOrigoMiss World 2016: Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutotthttp://www.life.hu/trend/20161219-miss-world-2016-gelencser-timea-a-top-20ban-vegezte.htmlGelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott. TrendFotó: Mudra László - OrigoÚj frizurára váltott Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20161218-dukai-regina-uj-frizuraval-drukkolt-elo-nezd-meg-a-gyonyoru-modellt.htmlA 33 éves szexi modell nem is lephette volna meg jobban a rajongóit, mint ezzel a frizurával. Trend--Ősemberből újra jóképű férfivá változott Vincent Casselhttp://www.life.hu/trend/20161218-ujra-jokepu-ferfiva-valtozott-vincent-cassel.htmlA népszerű színész az Instagramon mutatta meg a hatalmas átalakulást.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.