Miss World 2016: Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutott

Fotó: Mudra László/Origo
Fotó: Mudra László/Origo -
Gelencsér Tímea Miss World 2016 szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott.

Rengeteg felkészülés, izgalom és feszültség van Gelencsér Timi háta mögött, aki már megkönnyebbülhet, hiszen véget ért a Miss World 2016.

Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutott Fotó: Mudra László/Origo

A szépségversenyen rengeteg lány közül kellett kiemelkednie a magyar versenyzőnek, aki még a verseny vége előtt elkönyvelhetett egy kis győzelmet: a Miss World 2016 Talent fordulójában 3. lett.

Bár ő csalódott volt az eredmény miatt, továbbra is reményekkel telve várta a végső eredményhirdetés, ami sajnos nem tartogatott számára örömöt. Gelencsér Timi a TOP 20 legszebb lány közé jutott, de itt véget is ért számára a verseny. A magyar lány azóta nem jelentkezett Facebook-oldalán, ami ezután a kimerítő nap után nem is csoda. Timinek viszont nincs oka a búslakodásra, hiszen a TOP 20-as mezőnybe összesen 4 európai lány jutott.

A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFPNutellával "festették be" egy nő haját: ez történt! http://www.life.hu/trend/20161218-nutellaval-es-suritett-tejjel-probaltak-befesteni-egy-no-loknijait-video.htmlAz egyik legmenőbb Insta-vlogger haját Nutellával és sűrített tejjel próbálták befesteni. Nem gondolnád, mi lett a végeredmény! TrendOrigoSosem látott, pikáns fotók kerültek elő Angelina Jolie-rólhttp://www.life.hu/trend/20161218-angelina-jolie-meztelen-ilyen-fotokat-meg-sosem-lattal-a-sztarrol.htmlAngelina Jolie mostanában csak a válása miatt került a címlapokra. Ha esetleg untátok volna már a témát, van pikánsabb is: sosem látott, erotikus képek kerültek elő a színésznőről.Trend--Ősemberből újra jóképű férfivá változott Vincent Casselhttp://www.life.hu/trend/20161218-ujra-jokepu-ferfiva-valtozott-vincent-cassel.htmlA népszerű színész az Instagramon mutatta meg a hatalmas átalakulást.Trend--A Trónok harca szőrös lábú színésznője újra lecsapott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20161216-heti-stilusmustra-szerepel-benne-bella-thorne-nicole-kidman-ashley-graham-jennifer-lawrence.htmlA modellek a nagyágyúkkal, mások furcsa szabásokkal sokkolták a divatrajongó közönséget, de azért a hét ruháját is megtaláltuk, amit nem más viselt, mint az új Star Wars-film főszereplője. Következzenek a részletek! TrendAFPHoppá! Íme, Bódi Sylvi feneke nagytotálbanhttp://www.life.hu/trend/20161218-ime-bodi-sylvi-feneke-nagytotalban.htmlBódi Sylvi megint az Instagramon tette közszemlére legnemesebb testrészét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.