Örülnél egy világítós fehérnemű szettnek? Fotók!

Forrás: luminoglow.com -
fehérnemű fotók világító fehérnemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál ha este mikor lekapcsolod a lámpát, világítana a bugyid és a melltartód? Bizony, van ilyen, és fantasztikusan néz ki. 

Nappal egyszerű fehér alsóneműnek tűnnek, szép, csinos, csipkés darabok, de nincs benne semmi extra. De amint besötétedik, máris különlegessé válik.

Forrás: luminoglow.com

Tulajdonképpen nem világít, hanem foszforeszkál, bár a végeredmény szempontjából ez mindegy. Napközben feltöltődik fénnyel, este pedig elkápráztat minket.

Te kipróbálnád? A LuminoGlow nevű fehérnemű cég több stílusban is készít melltartókat és bugyikat, így könnyedén kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat. - írta meg a Velvet.

Forrás: luminoglow.com

A képeket végig nézve kedvet kap az ember, hogy beszerezzen egy ilyen szettet. A sztárok körében is egyre többször láthatunk szexi fehérneműs fotókat, Vajna Timi is villantott néhány iszonyatosan szexi képet.

A top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFPPucéran feszít a levegőben Pirner Almahttp://www.life.hu/trend/20161219-meztelen-fotot-posztolt-pirner-alma.htmlPirner Alma nem szívbajos! Szexi, meztelen fotót posztolt az Instagram oldalára! Trend--Gisele Bündchen fenekétől te is padlót fogsz http://www.life.hu/trend/20161219-gisele-bundchen-feneke-szexi-fotok-keszultek-a-szupermodellrol.htmlA Victoria's Secret egykori angyala nemrégiben nyugdíjba vonult a kifutókról, azonban így sem dolgozik kevesebbet. TrendOrigoMiss World 2016: Gelencsér Tímea a TOP 20-ig jutotthttp://www.life.hu/trend/20161219-miss-world-2016-gelencser-timea-a-top-20ban-vegezte.htmlGelencsér Tímea képviselte hazánkat a Miss World 2016-os világversenyén. A magyar lány néhány órája még reménnyel telve várta a végeredményt, és Facebook-oldalán közvetített rajongóinak, de sajnos a felkészülések ellenére nem sikerült Kulcsár Edina eredményét megközelíteni. Timi a TOP 20-ig jutott. TrendFotó: Mudra László - OrigoÚj frizurára váltott Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20161218-dukai-regina-uj-frizuraval-drukkolt-elo-nezd-meg-a-gyonyoru-modellt.htmlA 33 éves szexi modell nem is lephette volna meg jobban a rajongóit, mint ezzel a frizurával. Trend--Sosem látott, pikáns fotók kerültek elő Angelina Jolie-rólhttp://www.life.hu/trend/20161218-angelina-jolie-meztelen-ilyen-fotokat-meg-sosem-lattal-a-sztarrol.htmlAngelina Jolie mostanában csak a válása miatt került a címlapokra. Ha esetleg untátok volna már a témát, van pikánsabb is: sosem látott erotikus képek kerültek elő a színésznőről. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.