Így festett 16 évesen Nicole Kidman

Forrás: AFP/2016 Getty Images -
fashion week színésznő Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman mostanra Hollywood egyik botoxkirálynője lett, ám nem volt ez mindig így: évtizedekkel ezelőtt a rendezők az ikonikus vörös fürtjeibe, szeplős arcába szerettek bele. Most azonban Nicole már nyomokban sem hasonlít arra a lányra, aki volt: muttajuk, milyen volt 16 évesen. 

Bármikor megjelenik a vörös szőnyegen Nicole Kidman, cikkek ezrei születnek arról, hogy milyen sima az arca, és hogy már gyakorlatilag egyáltalán nincs a színésznőnek mimikája. Sajnos az ausztrál ikon kissé túlzásba vitte az utóbbi években a szépészeti beavatkozásokat, ám nem volt ez mindig így.

Nicole Kidman 2016-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images

1989-ben, 22 évesen például még csodaszép volt a bőre, az arca - persze még nem volt szüksége semmire, hogy még szebbnek tűnjön.

Nicole Kidman 22 évesen Forrás: Northfoto

A Masable.com nemrég azonban ennél sokkal izgalmasabb képeket mutatott a színésznőről. A felvételeken, amiket itt meg is nézhetsz, Tom Cruise exe még csak 16 éves, és elképesztően másképp néz ki, mint napjainkban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.