Gáspár Evelin smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin ultra dögös sminkben pózolt.

Gáspár Győző nagyobbik lánya a szemünk előtt cseperedett fel. Mára már nyoma sincs az egykor pufók tininek, aki folyton fiús oversize ruhákban takargatta idomait. Evelin egy gyönyörű, karcsú fiatal nő lett, aki gondosan odafigyel külsejére. Sminkje, haja és outfitje trendi külsőt takar.

A híres család éppen Belekben, Törökországban nyaral, Evelin onnan lőtt néhány szuper szexi képet, amik közül néhányat most meg is mutatunk.

Dögös és merész sminkje mellett nem lehet elmenni. Imádjuk a sötét, kontúros szájat.

Food is my bestie. #lol

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Fekete sliccelt miniruhában, borzos hajjal pózol következő képén a sztár.

All you need is .

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Hoppá! Gáspár Evelin újra megmutatta szíve választottját

Gáspár Evelin élete minden tekintetben tökéletes: sikerült megszabadulnia súlyfeleslegétől, és a szerelem is rátalált. Bár Evelin párjával nem gyakran mutatkozik, mindenki szerencséjére olykor azért tesz kivétel.
Emily Ratajkowski csupán egy szemüvegben pózolhttp://www.life.hu/trend/20161229-emily-ratajkowski-ismet-meztelen.htmlEmily Ratajkowsni attól híres, hogy előszeretettel dobja le a textilt és mutatja meg a világnak formás idomait. Így év végén ismét borzolja a kedélyeket... TrendOrigoVajna Timi szexi kókuszokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20161228-vajna-timi-megmutatta-vakacio.htmlVajna Timiről tudjuk, hogy jelenleg a Maldív-szigeteken piheni ki az év fáradalmait. Ezúttal viszont nem akármilyet villantott... TrendOrigoGerard Butler durva fotót posztolthttp://www.life.hu/trend/20161223-gerard-butler-megmutatta.htmlA sármos hollywoodi szívtipró elképesztő képet tett közzé közösségi oldalán... Trend--Bódi Sylvi megmutatta formás hátsójáthttp://www.life.hu/trend/20161216-bodi-sylvi-kiposztolta-posijat.htmlBódi Sylvi irigylésre méltó életet él: a világ legszebb tájain lovagolja meg az újtába kerülő hatalmas hullámokat. Ezúttal is vizen fotózkodott, a popsiját mutatta meg rajongóinak. TrendOrigoÓriásinak tűnnek Sarka Kata mellei http://www.life.hu/trend/20161206-sarka-katanak-nekimentek-a-kommentelok.htmlSarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle... Trend--Kiderült, milyen lesz Hódi Pamela menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/trend/20161027-hodi-pamela-megmutatta-milyen-menyasszonyi-ruhat-szeretne.htmlHódi Pamela talán még sosem volt ennnyire boldog: szerelme, Berki Krisztián a közelmúltban eljegyezte őt. Azóta a menyasszony lázasan készül jövő nyári esküvőjére. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.