Csodaszép menyasszony lesz Zimány Linda - Fotók

fotó ruha menyasszony Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös modell egy fotózás kedvéért öltött hófehér ruhát. Mint kiderült, egy esküvői katalógus legújabb számába készülnek a képek. 

A ma megjelent felvételeken Linda nem az esküvője miatt pompázott talpig fehérben, csupán egy fotózás kedvéért. Mindenesetre a fiatal szépség gyönyörű, és a ruhaválasztás is elképesztően pazarra sikeredett.

Linda egyelőre nem készül esküvőre, bár párjával a legnagyobb harmóniában élik az életüket.

"Egyelőre a munkám és a szakvizsga megszerzése jobban foglalkoztat, mint az esküvő gondolata, de természetesen én is, mint minden harmonikus párkapcsolatban élő lány, álmodozom néha a nagy napról. Az biztos, hogy különleges lesz az egész nap, mint ahogyan a ruhám is. Amiket most fotózunk, nagyon tetszenek. Az sem kizárt, hogy köztük van az én választottam is" – mesélte sokat sejtetően az ügyvédjelölt szépség.

LOVE @bernicefashion @dominiquerobertsmakeup @vivienborzi @ghairbudapest

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett videó,

Elképesztő helyen pózolt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170103-vajna-timit-fura-pozban-fotoztak.htmlVajna Timi csodálatos helyen indította az újévet: a Maldív- szigeten tölti idejét, ahol egy jó kis forgatást- fotózást is beiktatott a programba. TrendOrigoPordán Petra fenekét körzővel rajzolták: Fotó!http://www.life.hu/trend/20161230-pordan-petra-szexi-popsi-fotot-mutatott.htmlPordán Petra fenekétől káprázik a világ szeme. TrendOrigoEz Dobó Kata számára az örök szerelem: Fotó! http://www.life.hu/trend/20161230-dobo-kata-szexi-piros-labujjkormot-villantott.htmlDobó Kata megmutatta mi az, amit soha nem tud megunni. Követői nagyra értékelték a fotót. TrendOrigoGáspár Evelin vadmacskára sminkelte magáthttp://www.life.hu/trend/20161229-gaspar-evelin-egyre-dogosebb.htmlGáspár Evelin ultra dögös sminkben pózolt. TrendOrigoCsillogásra fel! Őrületes partiruhák szilveszterrehttp://www.life.hu/trend/20161216-oruletes-partiruhak-szilveszterre.htmlSzilveszter éjszakája az évnek az az időszaka, amikor teljesen megőrülhetsz, és mindezt abszolút legálisan, sőt kötelezően. Egyben persze ez a csillogás és a dögös partiruhák ideje is. Mutatjuk, hogy milyen extrém flitteres, ragyogó ruhák közül válogathatsz most az üzletekben. TrendThinkstockHódi Pamela igazi luxusajándékokat kapott: fotó! http://www.life.hu/trend/20161225-hodi-pamela-karacsonya-ezeket-kapta-az-edesanya-micsoda-luxus.htmlBerki Krisztián jövendőbeli felesége olyan mesés ajándékokat kapott, melyről bátran állíthatjuk, hogy nagyon sok nő álmodozik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.