Adásban alázta meg párját a TV2 sztárja

Forrás: Facebook/Édes élet -
Emilió Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio a kedvese külsejét kritizálta, de a nő visszavágott. 

A TV2 Édes élet című műsorában szólta le Tina külsejét a zenész. "Olyan vagy, mint az indiánok, egy apacs vezért gajra teszel, fiam. Elkezdesz itt állni egykor, aztán háromkor még kerázod magad. A szád olyan, mint a kubai bokszolóknak, akiknek dupla szájuk van" – kritizálta neje sminkjét Emilio.

"Én elfogadlak téged 113 centivel, 196 kilósan, és úgy is, mint egy léggömb, egy hordó" – vágott vissza Tina, aki jó példával jár párja előtt, ugyanis egy beavatkozásnak köszönhetően nagyon sokat fogyott.

Emilio elhatározta: lefogy Forrás: Facebook/Édes élet

Legyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!http://www.life.hu/trend/20170105-hokiralyno-smink-larion-oscartol.htmlA hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Trend--Végre fény derült Sarka Kata nagy titkárahttp://www.life.hu/trend/20170106-vegre-feny-derult-sarka-kata-nagy-titkara-oriflame-szepsegnagykovet-lesz.htmlSarka Kata végre mindenkivel megosztotta, mi az a nagy dolog, amire 2017-ben készül. TrendOrigoDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigoCourtney Love szinte felismerhetetlen http://www.life.hu/trend/20170106-courtney-love-arca-teljesen-eltorzult-kurt-cobain-ozvegyenek-kulseje.htmlCourtney Love és lánya is hivatalos volt Carrie Fisher és Debbie Reynolds privát búcsúztatójára. Bár az örök lázadó özvegye csak távolról látszik, a kép így is elég ijesztő. TrendNorthfotoSzépségkirálynők smink nélkül: így néznek ki a legszebb hölgyek valójábanhttp://www.life.hu/trend/20170106-a-szepsegkiralynok-smink-nelkul-olyanok-mint-a-hetkoznapi-nok.htmlA szépségkirálynő-választásokon mindent megtesznek a versenyzők, hogy tökéletes formában álljanak a színpadra. A megmérettetés után azonban visszavedlenek hétköznapi nőkké! Nézd meg, hogyan néznek ki a legszebb hölgyek mindenféle cicoma nélkül. Trend--A hónap sminktrükkje: ragyogj az év legizgalmasabb színévelhttp://www.life.hu/trend/20170105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ev-legizgalmasabb-szinevel.htmlA levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.