Kylie Jenner vizespólós vonaglásánál nem lesz ma vérforralóbb

Kylie Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeblányról a videót Sasha Samsonova fotós készítette. Hogy mi célból, nem tudni, de valószínűleg imádják a követői. 

Kylie Jenner, párja Tyga, víz és egy fehét póló. Úgy tűnik, ennyi elég is ahhoz, hogy a hírességéről híres celeblány videójáért megőrüljenek a neten. Igaz, a Jenner lány testén van is mit nézni, főleg, ha mindenféle retus nélkül vonaglik perceken át.

Legyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!http://www.life.hu/trend/20170105-hokiralyno-smink-larion-oscartol.htmlA hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Trend--Courtney Love szinte felismerhetetlen http://www.life.hu/trend/20170106-courtney-love-arca-teljesen-eltorzult-kurt-cobain-ozvegyenek-kulseje.htmlCourtney Love és lánya is hivatalos volt Carrie Fisher és Debbie Reynolds privát búcsúztatójára. Bár az örök lázadó özvegye csak távolról látszik, a kép így is elég ijesztő. TrendNorthfotoA hónap sminktrükkje: ragyogj az év legizgalmasabb színévelhttp://www.life.hu/trend/20170105-a-honap-sminktrukkje-ragyogj-az-ev-legizgalmasabb-szinevel.htmlA levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén. TrendThinkstock17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20170106-17-eves-inget-vetetett-vissza-a-bolttal-a-vasarlo-amerikaban.htmlNem volt boldog annak az amerikai GAP üzletnek a menedzsere, ahova a szemfüles vásárló visszavitte a 17 évvel ezelőtt vásárolt inget. Valószínűleg ilyennel még soha senki nem próbálkozott korábban. TrendOrigoDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigoDöbbenet: Egy férfi fogja reklámozni az új szempillaspirált!http://www.life.hu/trend/20170106-egy-ferfi-reklamozza-majd-az-uj-maybelline-szempillaspiralt.htmlSosem gondoltuk volna, hogy egyszer ez is megtörténik: egy híres kozmetikai cég egy férfi arcával fogja reklámozni a legújabb szempillaspirálját. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.