A legszebb estélyik a Golden Globe vörös szőnyegéről - Szavazz a kedvencedre!

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Golden Globe 2017 vörös szőnyeg Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 74. Golden Globe-gála nagy meglepetéseket hozott, ami a vörös szőnyeges bevonulást illeti. A sztárok kiléptek a megszokott estélyik unalmas egyhangúságából, és szuper ruhákat választottak a filmünnepre. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Emma Stone

A bájos színésznőnek elképesztően jól áll ez a visszafogott csillogás, amiben csak úgy tündököl.

Emma Stone Forrás: AFP/Valerie Macon

Blake Lively

Blake Lively ruhájában imádjuk a nemes arany és a fekete bársony kombinációját, viszont kérdéses, hogy jó ruha-e az, ami kifacsart pózokba erőlteti a sztárokat, ahogy a színésznő is egész este a minizsebbe dugott kezekkel pózolt.

Blake Lively Forrás: AFP/Frazer Harrison

Drew Barrymore

Monique Lhuillier ruhájában könnyed és elegáns volt Drew Barrymore.

Drew Barrymore Forrás: AFP/Valerie Macon

Jessica Biel

Egyik kedvenc tervezőnk, Elie Saab ruháját viselte Jessica Biel. Kissé szokatlan választás volt, de nagyon beletalált, elképesztően mutatott ez a ruha a vörös szőnyegen.

Jessica Biel Forrás: AFP/Valerie Macon

Chrissy Teigen

Az egyik legnagyobb kedvencünk Chrissy Teigen ruhája lett: annyira sikkes, annyira elegáns.

Chrissy Teigen Forrás: AFP/Valerie Macon

Reese Witherspoon

A sárga manapság nagyon felkapott szín lett a vörös szőnyegen, Reese Witherspoonnak ráadásul fantasztikusan állt ez a pasztell árnyalat.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Valerie Macon

Isabelle Huppert

Imádjuk azokat a sztárokat, akik 60 felett ennyire jól tudják viselni a pasztellszíneket, mint Isabelle Huppert, aki tündökölt ebben a ruhában.

Isabelle Huppert Forrás: AFP/Frazer Harrison

Goldie Hawn

Ő ezúttal a feketére szavazott, de ez sem volt rossz döntés. Azt is díjazzuk, hogy bevállalta a vállvillantós trendet.

Goldie Hawn Forrás: AFP/Frazer Harrison

A Golden Globe-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Ahogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálán ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket!

Kinek a ruhája jön be legjobban?

Kiderült a születésnapos Katalin hercegné szépségtitka! Lesd el te is!http://www.life.hu/trend/20170106-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-katalin-hercegne.htmlKate Middleton az angolok stílusikonja. Kifinomult eleganciájának titka, hogy figyelembe veszi saját színeit (bőr, szem, haj), és a sminkszereit ehhez választja: ezért olyan természetes hatású mindig a megjelenése. Azon kevés híresség közé tartozik, akik maguk készítik el minden alkalomra a sminkjüket. A királynői megjelenéshez próbáld ki Katalin praktikáit! Trend--Nicole Kidman Hamupipőke-ruhában ijesztget – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170106-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nicole-kidman-naomi-campbell-janelle-monae.htmlBundák, kis feketék, elképesztően dögös extrém megoldások és Nicole Kidman, aki ezúttal sem választott jól. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait! Trend--A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigoA legdögösebb magyar sztárok 2016-ban! Neked ki volt a kedvenced? http://www.life.hu/trend/20161213-a-legdogosebb-magyar-sztarok-2016ban.html2016-ban magyar vörös szőnyeges eseményekből sem volt hiány, ráadásul képernyőn is sokszor láthattuk kedvenceinket, így most össze is szedtük az idei év legmeghatározóbb magyar celebruháit! Íme! TrendOrigoA top 5 legnagyobb divatpillanat 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161213-a-legnagyobb-divatpillanatok-2016ban.htmlA New York-i divathét eseményei, Prince és David Bowie halála és a stílusfricskák hozták a 2016-os év legmeghatározóbb divatpillanatait. Íme, a részletek! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.