Cicit villantott a 43 éves modell, Heidi Klum

topless meztelen cici Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum a Golden Globe előtti napon mutatta meg, hogy mit fog csillogó estélyijébe csomagolni a gálán...

A 43 éves modell nem a díjátadón mutatta meg cicijeit, hanem előző nap. A hotelszobájának erkélyére állt ki egy szál bugyiban, baseballsapkában és napszemüvegben. Újra bebizonyosodott, hogy simán letagadhat vagy 20 évet.

Klum egyébként nem először tárulkozik ki így. Strandolni is toplessben szeret, ha meg csak úgy kifekszik a napra, akkor határozottan zavarja a ruha.

A cenzúrázatlan fotókért KATTINTS IDE.

Elárulta: emiatt nagyon szégyelli magát Marsi Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170109-marsi-aniko-elarulta-hogy-miert-szegyelli-magat.htmlA TV2 híradósa, Marsi Anikó elszégyellte magát Sarka Kata műsorában. Kiderült, hogy mitől jött zavarba. TrendFotó: Mudra László - OrigoKylie Jenner dekoltázsa tarolt a Golden Globe bulin http://www.life.hu/trend/20170109-kylie-jenner-golden-globe-igy-bulizott-az-ismert-celeblany.htmlA Kardashian-klán ifjú tagjai nem bízták a véletlenre kinézetüket: mindenüket kitették, amit csak lehetett! Trend--Tóth Verának még a rövid szőke haj is jól áll: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170109-toth-vera-enekesnonek-meg-a-rovid-szoke-haj-is-jol-all.html35 kilós fogyása óta alig lehet ráismerni Tóth Verára. És most nem csak az alkatát, de a hajkoronáját is megváltoztatta.TrendOrigoDemcsák Zsuzsát kiakasztotta Varga Viktor külseje: magyarázatot akarthttp://www.life.hu/trend/20170109-demcsak-zsuzsa-kiakadt-varga-viktor-kulsejen.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator újra egy párt alkotnak, ezért hívták vendégül őket a Mokka adásába. A meglepő Demcsák Zsuzsa számára azonban nem ez volt, hanem Varga Viktor kinézete: nem tudott napirendre térni az "NDK-s sorozatsztárra" hajazó külseje fölött. TrendOrigoEmily Ratajkowski kivillantott mindent a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20170109-emily-ratajkowski-mindenet-kipakolta-a-voros-szonyegre.htmlSzokták mondani, hogy a kevesebb néha több. Talán Emily Ratajkowski nem ismeri ezt a mondást, ezért történhetett meg, hogy estélyi ruhája technikailag semmit nem takart a színésznő testéből. Trend--Kulisszatitkok a Golden Globe-ról: így készülődtek a legnagyobb sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170109-igy-keszulodtek-a-sztarok-a-golden-globera.htmlA sztárok sem olyan tündöklően kelnek ki az ágyból, mint ahogy a Golden Globe vörös szőnyegén vonulnak. Profi sminkesek és fodrászok segítségével készülnek fel a nagy eseményre, néhányan meg is mutatták az átalakulásukat. Drew Barrymore, Blake Lively vagy éppen Amy Schumer is betekintést engedett a készülődésükbe. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.