Sylvester Stallone lányai ragyogtak a Golden Globe-gálán

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
Golden Globe 2017 Sylvester Stallone lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-díjátadón pompázott a három grácia: Sixtus, Scarlet és Sophia Stallone. Gyönyörűek voltak. 

Sylvester Stallone lányai nemcsak megjelentek a Golden Globe-gálán, de taroltak is megjelenésükkel. Külön-külön sem semmi a csajok megjelenése, de így együtt igazán dögös triót alkottak.

Stallone büszkén pózolt gyönyörű lányaival Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

A 70 éves sztárapuka maga tartott divattanácsadást a lányoknak, ami úgy tűnik, nem volt hiábavaló, hiszen a három fekete ruhás díva sok más híresség elől lopta el a show-t – írta a Daily Mail.

Ragyogtak a Golden Globe-gálán a Stallone lányok Forrás: NORTHFOTO/Birdie Thompson/AdMedia/Birdie Thompson

A büszke szülők boldogan pózoltak a lányaik között, akik valószínűleg modell édesanyjuknak, Jennifer Flavinnak köszönhetik a szépségüket.

Stallone azonban nem viseli jól, hogy már nem olyan fiatal és zsenge, mint a lányai, ezt a rengeteg plasztikai műtét is igazolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.