Fenékpárnát viselt a Golden Globe-on Kristen Bell – Fotó

Forrás: Instagram/Buzzfeed -
bugyi estélyi Golden Globe 2017 fenékpárna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Bell és férje, a szintén színész Dax Shepard is végigvonultak a Golden Globe vörös szőnyegén. Természetesen Kristen tökéletesen nézett ki, hatalmas dekoltázsa mellett azonban érdemes kicsit a hátsó felére is figyelni.

Az őszinteségéről és humoráról híres színésznő az Instagramon nemcsak egy smink nélküli fotót osztott meg, hanem egy "apró" titkot is elárult: fenékpárnát viselt a Golden Globe-ra kiválasztott estélyije alatt. És aki nem tudná, hogy milyen az, most Kristen Bell jóvoltából alaposan megnézheti:

Fenékpárnát viselt a Golden Globe-on Kristen Bell Forrás: Instagram/Buzzfeed
Elárulta: emiatt nagyon szégyelli magát Marsi Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170109-marsi-aniko-elarulta-hogy-miert-szegyelli-magat.htmlA TV2 híradósa, Marsi Anikó elszégyellte magát Sarka Kata műsorában. Kiderült, hogy mitől jött zavarba. TrendFotó: Mudra László - OrigoKylie Jenner dekoltázsa tarolt a Golden Globe bulin http://www.life.hu/trend/20170109-kylie-jenner-golden-globe-igy-bulizott-az-ismert-celeblany.htmlA Kardashian-klán ifjú tagjai nem bízták a véletlenre kinézetüket: mindenüket kitették, amit csak lehetett! Trend--Tóth Verának még a rövid szőke haj is jól áll: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170109-toth-vera-enekesnonek-meg-a-rovid-szoke-haj-is-jol-all.html35 kilós fogyása óta alig lehet ráismerni Tóth Verára. És most nem csak az alkatát, de a hajkoronáját is megváltoztatta.TrendOrigoDemcsák Zsuzsát kiakasztotta Varga Viktor külseje: magyarázatot akarthttp://www.life.hu/trend/20170109-demcsak-zsuzsa-kiakadt-varga-viktor-kulsejen.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator újra egy párt alkotnak, ezért hívták vendégül őket a Mokka adásába. A meglepő Demcsák Zsuzsa számára azonban nem ez volt, hanem Varga Viktor kinézete: nem tudott napirendre térni az "NDK-s sorozatsztárra" hajazó külseje fölött. TrendOrigoEmily Ratajkowski kivillantott mindent a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20170109-emily-ratajkowski-mindenet-kipakolta-a-voros-szonyegre.htmlSzokták mondani, hogy a kevesebb néha több. Talán Emily Ratajkowski nem ismeri ezt a mondást, ezért történhetett meg, hogy estélyi ruhája technikailag semmit nem takart a színésznő testéből. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.