Susan Sarandon ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustra

stílusmustra Kylie Jenner Michael Keaton Cindy Crawford vörös szőnyeg Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-gála csodás ruhái után, habár azért ott is voltak kivételek, rossz volt látni a rengeteg rosszul felöltözött celebet. Ezen a héten még Susan Sarandon is nagy csalódást okozott. Mutatjuk a részleteket!

Feketék

A héten túlnyomó többségben voltak a fekete szettek. Két kedvencünk Cindy Crawford és Dakota Fanning ruhái voltak. Utóbbira különösen érdemes ráközelíteni, hogy jobban láthassuk a csodálatos részleteket.

Cindy Crawford, Dakota Fanning Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Aszimmetria

Janelle Monáe és Sienna Miller is az aszimmetrikus szabásra szavaztak ezen a héten. Az énekesnő múlt héten az egyik kedvencünk volt monokróm ruháival, ezen a héten nem nagyon jött be a választása. Sienna Miller ruhája ízlésesebb volt, de talán az sem az igazi. Szerintetek?

Sienna Miller, Janelle Monae Forrás: AFP

Kinek állt jobban az aszimmetria?

A hét legrosszabbjai

Susan Sarandonról mindig szuperlatívuszokban beszélünk. Imádjuk a gondolkodásmódját és fiatalos stílusát. Most viszont több eleganciára lett volna szüksége, mert ez a pizsamaszerű nadrágkosztüm, a cipő és a felpolcolt cicik sem hozták a tőle megszokott színvonalat. A Kyle Jenner által viselt ruhát már korábban is kritizáltuk, csak akkor testvére, Kourtney viselte ugyanezt feketében. Még a 2016-os év legrosszabb ruhái közé is beválogattuk.

Susan Sarandon, Kylie Jenner Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Pasimustra

A hét két legvagányabb pasija Tom Hardy és Michael Keaton voltak. Előbbi egy indigókék öltönyt viselt, utóbbi pedig a fiatalokat megszégyenítő lazasággal pózolt a vörös szőnyegen. Imádtuk!

Tom Hardy, Michael Keaton Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

A hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstock2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockPattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstockKiderült a születésnapos Katalin hercegné szépségtitka! Lesd el te is!http://www.life.hu/trend/20170106-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-katalin-hercegne.htmlKate Middleton az angolok stílusikonja. Kifinomult eleganciájának titka, hogy figyelembe veszi saját színeit (bőr, szem, haj), és a sminkszereit ehhez választja: ezért olyan természetes hatású mindig a megjelenése. Azon kevés híresség közé tartozik, akik maguk készítik el minden alkalomra a sminkjüket. A királynői megjelenéshez próbáld ki Katalin praktikáit! Trend--Csokornyakkendők éjszakája - Pasimustra a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170109-pasimustra-a-golden-globe-galarol.htmlÖltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre. Trend--A legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.