Félpucér testet villantott Curtis

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
fotó izom Curtis konditerem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotóval örvendeztette meg kedvelőit a közösségi oldalán Curtis. 

Pucér felsőtestét osztotta meg a követőivel. A konditeremben készült fotót vicces sorokkal kommentelte:

"Mákos tészta túróval, megjöttem a fúróval"

A követők nagyra értékelték Curtis humorát és idomait: egy nap leforgása alatt közel 4 ezer kedveléssel jutalmazták az Édes Élet sztárjának posztját.

Curtis az ünnepek után határozta el, hogy komolyan fog edzeni, de már most látszik a kemény munka gyümölcse. Ám amikor megkérdezték tőle, hogy Csillának hogy tetszik az eredmény, megdöbbentő választ adott:

"Nem tudom, mivel nem vagyunk együtt, de biztos tetszem neki!" - ekkor derült ki mindenki számára, hogy Curtisék ismét szakítottak. Azt nem tudni, hogy a szakítás mennyire végleges, de bizonyára mindkettőjüket megviseli ez az állapot.

Nem csoda ezek után, hogy Curtis szívesen jár konditerembe, hiszen ott legalább a feszültséget ki tudja dolgozni magából.

Victoria Beckham: "Ne műttesd meg a melleidet" - Ő megbántahttp://www.life.hu/trend/20170113-victoria-beckham-szerint-el-kell-fogadni-onmagunkat.htmlA 42 éves édesanya most egy nyílt levélben próbálja felhívni a figyelmet arra, milyen fontos is az önelfogadás. TrendOrigoA hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstockSarka Kata brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20170113-sarka-kata-szexi-fotot-posztolt.htmlSarka Kata ismét felforrósította az internetet legújabb fotójával. TrendOrigoJennifer Lopez méregdrága ékszert kapott fiatal szerelmétőlhttp://www.life.hu/trend/20170113-jennifer-lopez-draga-ekszert-kapott-fiatal-szerelem.htmlJennifer Lopez új szerelme nagy port kavart a sztárvilágban, sokak nemtetszésüket fejezték ki a kibontakozó frigy kapcsán. Bár a sztárpár még nem erősítette meg kapcsolatuk hírét, a jelek szerint biztosan egy párt alkotnak. Erre pedig a legjobb bizonyíték Jlo 28 millió forintot érő gyémánt nyakéke, amit Drake-től kapott. TrendOrigoIlyen képet még nem láttál Hosszú Katinkáékról http://www.life.hu/trend/20170113-hosszu-katinka-es-shane-tusup-sportgalan-vett-reszt.htmlSportgálán vett részt Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup. A pár csak úgy ragyog, nagyon jó rájuk nézni. TrendA legborzasztóbb pulcsik a '80-as évekből: ezért örülünk, hogy vége annak a korszaknakhttp://www.life.hu/trend/20170112-a-legborzasztobb-pulcsik-gyujtemenye-a-80-as-evekbol.htmlAki megélte a '80-as éveket az élénken emlékszik azokra a dolgokra, amik akkor népszerűek voltak. Sok közülük kellemes emlék, de bőven akad olyan is, amit legjobb lenne elfelejteni: ide tartoznak a borzalmas pulcsik, amik szerencsére már csak a fotókon és az emlékezetünkben élnek! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.