Sarka Kata fotó dekoltázs szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata ismét felforrósította az internetet legújabb fotójával. 

Sarka Kata egy nagyon egyszerű, krémszínű ruhában pózol a napokban készített fotóján. A kép egyszerűsége, letisztultsága, valamint a sztáranyuka elképesztően szexi idomai megtették jótékony hatásukat, a hangulat ebben a dermesztő hidegben is azonnal felforrósodott.

#worktime @lifenetworktv #today #loveit

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Kommentekben sincs hiány, a legtöbben Kata szépségét dicsérik, ám akadnak olyanok is, akiknek szúrja a szemét, hogy a műsorvezető ilyen gyakran készít magáról dögös képeket. Egy másik vélemény szerint pedig nem szabadna ilyen kihívóan öltözködnie egy kétgyermekes anyának.

A 30 éves sztár a minap betegségéről is posztolt, de a megfázás mit sem változtatott a külsején, így Kata szépsége valóban vitathatatlan. Nem csak ő kápráztatott el minket szépségével, hiszen Zimány Lindáról is láthattunk néhány exkluzív és ultradögös fotót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.