Irina Shayk Photoshop Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első látásra úgy tűnik, döbbenetes Photoshop-bakit vétettek Irina Shayk fotósai. Durván elszúrták a híresség hasát.

Érdekes képet posztolt Instagram-oldalára Bradley Cooper egyébként várandós kedvese. A modell hasának alsó részén még szép, íves a hasa, az alkarja felett viszont jóval beljebb folytatódik:

Missing summer☀️

irinashayk (@irinashayk) által közzétett fénykép,

Szerinted is a Photoshop áldozata lett?

Susan Sarandon ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti sílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170113-heti-stiusmustra-szerepel-benne-susan-sarandon-kylie-jenner-cindy-crawford-michael-keaton.htmlA Golden Globe gála csodás ruhái után, habár azért ott is voltak kivételek, rossz volt látni a rengeteg rosszul felöltözött celebet. Ezen a héten még Susan Sarandon is nagy csalódást okozott. Mutatjuk a részleteket! Trend--Zséda vörös miniben szexizik A Dalban: FOTÓ!http://www.life.hu/trend/20170114-zseda-zsedenyi-adrienn-voros-miniben-szexizik-a-dalban.htmlAmíg Tatár Csilla élénkpiros szerkóban tündököl, addig Zséda kicsit sötétebb, vörös árnyalatot választott. TrendTatár Csilla szexi, piros ruhában tündököl A Dal élő showjábanhttp://www.life.hu/trend/20170114-tatar-csilla-musorvezeto-szexi-piros-ruhaban-tundoko-a-dal-elo-showjaban.htmlTatár Csilla és Harsányi Levente egész nap nagyon készültek A Dal első adására. És úgy látszik, megérte. TrendNáray Tamás álmodta meg Hosszú Katinka ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20170114-naray-tamas-divattervezo-almodta-meg-hosszu-katinka-uszono-ruhajat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Náray Tamás korábban Facebookján fakadt ki azon celebek ellen, akik az általa tervezett ruhákból szeretnének kölcsönkérni. Kijelentette, ha viselni akarják őket, vásárolják meg. A témához Tóth Gabi is hozzászólt, de több celeb is kifejtette a véleményét, jó páran megsértődtek. Náray pár napja elmagyarázta, miért tette közzé gondolatait. Úgy véli, a celebek tönkreteszik a buliban viselt öltözéket. "Beleizzadnak, belepukiznak" - fogalmazott. TrendOrigoFélpucér testet villantott Curtishttp://www.life.hu/trend/20170113-izmos-fotot-posztolt-curtis.htmlSzexi fotóval örvendeztette meg kedvelőit a közösségi oldalán Curtis. TrendOrigoTóth Gabi smink nélkül is gyönyörű: természetes szépségét mutatta meghttp://www.life.hu/trend/20170113-toth-gabi-termeszetesen-is-szep-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlTóth Gabit nagyon sokféle öltözékben és sminkben láthattuk már, hiszen rengetegszer szerepel a különböző tévécsatornákon. Az énekesnő azonban előszeretettel mutatja meg természetes szépségét is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.