Náray Tamás álmodta meg Hosszú Katinka ruháját

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Shane Tusup Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Náray Tamás korábban a Facebookján fakadt ki azok ellen a celebek ellen, akik az általa tervezett ruhákból szeretnének kölcsönkérni. Kijelentette, ha viselni akarják őket, vásárolják meg. A témához Tóth Gabi is hozzászólt, de több celeb is kifejtette a véleményét, jó páran megsértődtek. Náray pár napja elmagyarázta, miért tette közzé gondolatait. Úgy véli, a celebek tönkreteszik a buliban viselt öltözéket. "Beleizzadnak, belepukiznak" – fogalmazott.

Úgy tűnik, a tervező Hosszú Katinkával kivételt tett, az úszónő posztja szerint ugyanis Náray Tamás álmodta meg a ruhát, amiben tiszteletét tette a Sportgálán:

„Náray Tamás: »egy nagyon egyszerű ruha lesz« - 5 óra ruhapróba és 6 méter Swarovski után, elkészült a »nagyon egyszerű« ruha...»De majd egyszer csinálok egy rendes ruhát is neked« Egy nagyon nagy élmény volt megismerni, Tamás, és köszönöm a ruhát!” - írta ki Katinka.

Az úszónő csak úgy ragyogott az este folyamán:

Hosszú Katinka és férje, Shane Tuusp Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A sminkje is varázslatos volt:

Hosszú Katinka Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
Félpucér testet villantott Curtishttp://www.life.hu/trend/20170113-izmos-fotot-posztolt-curtis.htmlSzexi fotóval örvendeztette meg kedvelőit a közösségi oldalán Curtis. TrendOrigoTóth Gabi smink nélkül is gyönyörű: természetes szépségét mutatta meghttp://www.life.hu/trend/20170113-toth-gabi-termeszetesen-is-szep-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlTóth Gabit nagyon sokféle öltözékben és sminkben láthattuk már, hiszen rengetegszer szerepel a különböző tévécsatornákon. Az énekesnő azonban előszeretettel mutatja meg természetes szépségét is. TrendOrigoVarga Iza dekoltázsáról le sem tudod venni a szemedethttp://www.life.hu/trend/20170113-varga-iza-baratnoivel-keszul-a-story-galara.htmlIdén lesz nagykorú a Story Gála, ezért elevenítették fel a sztárok a legmeghatározóbb emlékeiket a jeles eseményről. Varga Iza elárulta, hogy A Barátok köztös lányok körében egy igazi hagyomány épült az estély köré, de Csonka Andrásnak és Erős Antóniának is volt mit mesélnie. Trend--Vajna Timi megmutatta domborulatait: alig vett fel valamithttp://www.life.hu/trend/20170113-vajna-timi-dogos-melltartoban-pozolt.htmlNagyon odafigyel alakjára Vajna Timi, folyamatosan edz azért, hogy tökéletes legyen. A befektetett munka gyümölcsét pedig szívesen mutatja meg rajongóinak, ahogy ezúttal is tette. Merészen egy átlátszó melltartóban pózol a kamera előtt. TrendOrigoVictoria Beckham: "Ne műttesd meg a melleidet" - Ő megbántahttp://www.life.hu/trend/20170113-victoria-beckham-szerint-el-kell-fogadni-onmagunkat.htmlA 42 éves édesanya most egy nyílt levélben próbálja felhívni a figyelmet arra, milyen fontos az önelfogadás. TrendOrigoMeg Ryan felhagyott a plasztikázással - Így néz ki ma!http://www.life.hu/trend/20170113-lesifotosok-kaptak-lencsevegre-meg-ryant.htmlMeg Ryan úgy tűnik felhagyott a plasztikai beavatkozásokkal, és milyen jól tette! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.