Ilyen a tökéletes téli kabát – Szerezd be most leárazva!

Forrás: Thinkstock -
vásárlás meleg leárazás téli kabát mínusz tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg, új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érzed magad, és nem is fagysz meg benne.

Az anyagon és bélésen kívül a fazon is fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat a bőrünkben, bármennyire is nehéz ebben a hidegben. Nézzük a legfontosabb szempontokat:

A tollkabátok még mindig hódítanak, nem is csoda, hiszen a toll az egyik legjobb szigetelőanyag.

A téli kabát vásárlásakor vegyük figyelembe az anyagot, a bélést és a fazont is Forrás: Thinkstock

A praktikumon túl elengedhetetlen, hogy jól érezzük magunkat a választott darabban, ezért érdemes átgondolni egy-két dolgot, mielőtt vásárolni indulunk.

  • Igazán nőies alakot biztosítanak azok a darabak, amelyek derékban karcsúsítottak. De az sem gond, ha a mellrésznél van dupla anyag vagy bélés. Az is formálja az alakunkat.
  • Ne legyen túl hosszú az ujja, mert az se nem kényelmes, se nem szép.
  • Fontos, hogy alá tudjunk venni még egy-két meleg pulóvert, ha mínusz 10 fok alá csökken a hőmérséklet.
  • Jó, ha a fenék alá ér, de minél hosszabb, annál jobban melegít.
  • Vásárlásnál gondoljuk át, hogy hogyan tudjuk majd tisztítani.
  • Érdemes öves darabot választani, mert jobban tartja a meleget, és karcsúsít is. Akinek nincs dereka, inkább maradjon az öv nélkülinél.
  • Ha félted a frizurádat, a kapucnis darabokat kedvelni fogod. Sapka helyett remek választás.
  • Ezeken felül a legfontosabb mégis az, hogy mi jól érezzük magunkat benne. Hiszen ami belül van, az látszik kívül is.

Ha még nincs meg az igazi, érdemes nyitott szemmel járni. Megkezdődtek a téli leárazások, most akár 50 százalékkal olcsóbban be lehet szerezni az álomkabátot. És ha fenti tanácsokat figyelembe vesszük a vásárlásnál, könnyű lesz a dolgunk.

1. H&M 12 590 forint 2. Brands.hu Regatta 8990 forint 3. Brand.hu Helly Hansen 48 490 forint 4. Zara 17 995 forint 5. Mango 19 995 forint

Silány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendelj

Találtál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni.
Susan Sarandon ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170113-heti-stiusmustra-szerepel-benne-susan-sarandon-kylie-jenner-cindy-crawford-michael-keaton.htmlA Golden Globe-gála csodás ruhái után, habár azért ott is voltak kivételek, rossz volt látni a rengeteg rosszul felöltözött celebet. Ezen a héten még Susan Sarandon is nagy csalódást okozott. Mutatjuk a részleteket! Trend--2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockA legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--Pattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstockDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigoA 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.