Dobó Kata fotó címlap szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata egy 1999-es szexi címlapfotóval nosztalgiázott a közösségi oldalán.

Dobó Kata a közösségi oldalán egy igazán rendhagyó fotót tett közzé. Követőit egy 18 évvel ezelőtti címlapfotóval ajándékozta meg, mely 1999-ben szerepelt a Cosmopolitan magazin első oldalán.

A képen látható, akkor 24 éves színésznő hihetetlen jó formában volt, tökéletes alakja és sugárzó arca teljesen jogosan ejtette rabul a férfiak szívét. Nem meglepő, hogy Andy Vajna is ebben az időszakban figyelt fel rá.

#1999 #cosmopolitan #newyorkshooting #versacebikini #leather #hadsomuchfun #cover #mylifeinpics ✨

Dobó Kata (@katadobo) által közzétett fénykép,

Ám hiába telt el azóta közel 2 évtized, Kata külseje szinte semmit sem változott. Ehhez bizonyára az is hozzájárul, hogy a magánélete is teljes harmóniába került, mióta egymásra találtak Zsidró Tamással. A szerelem mindig virágba borítja az emberek lelkét, ami Kata kisugárzásán is egyértelműen látszik.

A vagina nyaklánc már majdnem olyan népszerű, mint az igazi puncihttp://www.life.hu/trend/20170116-uj-orulet-a-divatban-a-vagina-nyaklanc.htmlÚj őrület söpör végig a divat világában: a nők elkezdték a nyakukban hordani a vaginájukat. TrendOrigoÍgy tündököl Csobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsiben: fotó!http://www.life.hu/trend/20170115-csobot-adel-a-sztarban-sztar-meg-egy-kicsiben-narancsban-tundokol.htmlCsobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsi zsűritagja, aki ma este is tündököl a műsorban. TrendOrigoSusan Sarandon ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170113-heti-stiusmustra-szerepel-benne-susan-sarandon-kylie-jenner-cindy-crawford-michael-keaton.htmlA Golden Globe-gála csodás ruhái után, habár azért ott is voltak kivételek, rossz volt látni a rengeteg rosszul felöltözött celebet. Ezen a héten még Susan Sarandon is nagy csalódást okozott. Mutatjuk a részleteket! Trend--Itt a bizonyíték: Fergie még mindig dögös! http://www.life.hu/trend/20170115-fergie-bikiniben-szexi-fotok-a-42-eves-divarol.htmlA Black Eyed Peas szexi énekesnője Hawaii tengerpartjainál dobta le a ruháit. Nem is csoda, ha megőrültek a férfiak a látványtól! Trend--Így festett Sarka Kata aznap, amikor Donald Trump fel akarta csípnihttp://www.life.hu/trend/20170115-sarka-kata-igy-nezett-ki-aznap-amikor-donald-trump-fel-akarta-csipni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nagyot megy Sarka Kata és Donald Trump sztorija a nemzetközi sajtóban. TrendOrigoAshley Graham mindent megmutat magából http://www.life.hu/trend/20170115-ashley-graham-szexi-fehernemuben-borzolja-a-kedelyeket.htmlA világ leghíresebb plus-size modelljének fotójától felrobbant az Instagram. A rajongói egyszerűen nem tudnak betelni vele. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.